Skip to content


Princz Gábor lehet Zuschlag példaképe?

Szerző: Slanger - 2009.02.12. 06:31

Bookmark and Share

A napokban felröppent a hír, miszerint Zuschlag vallomást kíván tenni. (Zuschlag János, akit felbujtóként különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolnak.) Gondolom voltak sokan akik ezt el is hitték, és talán titkon többen reméltük, hogy a vallomás hatására néhány nagykutya feje, majd szépen porba hullik.

Elérkezett a tárgyalás időpontja. Mily meglepő, Jani ekkor már csak részleges vallomást tett. A rendőri kapcsolatok kérdésére, és azzal kapcsolatban, hogy kinek milyen szerepe volt a pályázati döntéshozatalban, nem kívánt nyilatkozni.

Vajon mi lehet ennek az oka?

Talán fél, és nem tesz terhelő vallomást, nehogy az ő feje hulljon porba? Vagy látta a tévében a Princz féle ügy ítéletét?

Hiszen gondoljunk csak bele, ha az exbankárt - 34,6 milliárd forintos, különösen nagy vagyoni kárt okozó hűtlen kezeléssel vádolták - 12 év elteltével 3,6 millió forintos büntetésre ítélték, akkor Janinak egész jók az esélyei.

Persze csak Magyarországon.

 

 


Címkék: politika pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr20937770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eberti 2009.02.12. 08:13:41

Ez a 3,6 milla,egészen barátságosan hangzik...

süti beállítások módosítása