Skip to content


Válságban a sorozatszereplők

Szerző: Slanger - 2009.02.12. 11:19

Bookmark and Share

 

A gazdasági válság hatását, nem csak a bankok, a cégek és a lakosság érzi. A kialakult pénzügyi helyzet hátrányosan érinti kedvenc sorozatszereplőinket is. Úgy tűnik, nekik is meg kell húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Felvetődhet a kérdés, hogy ez miben nyilvánul meg. Nos, nézzünk néhány példát,
 

A Jóban Rosszban Barbarája, ezentúl csak heti kétszer eszik a „Kék Macsekban”.

Magdi anyus (Barátok közt) feketén takarítja a Berényi rezidenciát, mert Miki már nem bírja fizetni a járulékokat.

Horatio (Miami helyszínelők) kénytelen mindig ugyanazt a napszemüveget viselni. A kollekció többi részét már meghirdette a Vaterán.
 
Dr. House lecsökkenti napi válium adagját 19-ről 9 dobozra.
 
Gabrielle (Született feleségek) kétszer is felveszi ugyanazt a cipőt.
 
Abby (NCIS) kénytelen eladni ócskavasként, piercingjei felét.
 
Az nyilvánvaló, hogy mindenki ott spórol, ahol csak tud. Van aki kevesebbet dohányzik, aki kevesebbet használja az autóját, és persze van aki csökkenti a napi válium adagot.
 

Apropó, Te hogyan spórolsz?

 


Címkék: bulvár válság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr85937664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabopal · http://szabopal.com/ 2009.02.12. 12:41:42

Hello!

Én napi költség kimutatást vezetek a kiadásaimról, leraktam az autómat, mert havi 3-4 tank üzemanyag is "elment" úgy, h. észre sem vettem. Helyette vettem BKV meg HÉV bérletet, amit a munkaadóm 100%-ban térít, visszamondtam a 3 mobiltelefon előfizetésemből egyet (nem is tudom miért volt meg ez:)
Alsógatya helyett melegítőben mászkálok itthon, így lejjebb tudom tekerni a fűtést, és végül próbálom kordában tartani a vásárlásokat. (kevesebb csoki, stb.)

Így alhangon havi 30-35e Ft-al több marad.

Nyünyőke 2009.02.12. 13:59:31

Engem az zavar, hogy mindig nekünk kell valamiről lemondani. A Parlamentben ülők azon veszekszenek, hogy kinek jobb márkájú és drágább a szolgálati autója, amiért egy fillért sem fizet! Ők havonta milliókból vagy legalábbis többszáz ezer Ft-ból élnek, ha egy kicsit összehúzzák a nadrágszíjat, még mindig van miből költeni.

Aki nem dohányzik, nem iszik, nem jár szórakozni, csak a legszükségesebbeket vásárolja, meg rezsire költ, és hitele sincs, akkor az min spóroljon?

Nekroteka 2009.02.14. 16:14:46

House vicodine-t szed, nem váliumot :)

süti beállítások módosítása