Skip to content


Ez most valami vicc?

Szerző: Slanger - 2009.02.14. 15:34

Bookmark and Share

 

Ellopták a Fideszes Hirt Ferenc laptopját kocsijából. A képviselő azt közölte, a tettesek nem tettek kárt az autóban, és semmi mást nem vittek el. A számítógépen a Fidesz levelezése és más bizalmas adatok is voltak.
forrás: origo.hu
 
Megnéztem, hogy ki az, aki ennyire bízik a magyar közbiztonságban, hogy az autóban hagyja az értékes információkat tartalmazó laptopját. Hirt Ferenc honlapján az üdvözlő idézetet elnézve, á inkább hagyjuk. Itt az idézet: "Nézd a csillagokat! De a lábad elé is figyelj."
 
Úgy tűnik Ferenc is a csillagokat nézte, mikor a kocsiban hagyta holmiját. A hír pikantériája, hogy az autóból semmi egyebet nem loptak el. Pedig ott volt a navigáció, a bőröndjei, ja és maga az autó, egy egy éves merci. Hogy a fenébe tudnak úgy feltörni egy csúcskategóriás autót fél óra alatt, hogy abban semmi kárt nem tesznek? Sőt, még vissza is zárják. Büdös ez egy kicsit.
 
Egyébként meg, ki az a hülye aki 2009-ben bármilyen értéket hagy a kocsiban? És egyáltalán ki a francot érdekel, hogy ellopták azt a szaros laptopot? Ha nem az övé volt, akkor meg ki is kellene vele fizettetni.
 
(Keresztszüleim autóját úgy lopták el, hogy bement a tolvaj a lakásba, megkereste a kocsi kulcsot és szépen kijárt az autóval az udvarból, úgy hogy mindenki otthon volt. Mégsem lett belőle hír.)
 
Ja, egy fontos információt még a végére: 
 
Hirt Ferenc szerint több olyan körülmény is van, ami alapján "félig-meddig" úgy gondolja, hogy "politikai vonal" állhat az ügy mögött.
forrás: hirado.hu
 
Nem tudom, hogy milyen körülményekre gondolhat "félig-meddig"! Szerinted?
 
 

 


Címkék: választás fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr29942885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása