Skip to content


Dögöljetek már meg!

Szerző: Slanger - 2009.02.21. 07:17

Bookmark and Share

 

„El lehet menni Magyarországról. Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen. Tessék, lehet menni.”
 
Gondolom sokan emlékszünk még eme, már-már szállóigévé vált eszmefuttatásra, amely valamikor 2006-ban hangzott el. Azóta immár eltelt bő 2 év, és lám, nem indult meg csőstől a magyarok vándorlása, más országban keresve a szebb jövőt. Nem lesz ez így jó, kérem.
 
Mindannyian szégyelljük magunkat, akik itt maradtunk. Meg kellene végre érteni, hogy túl sokan vagyunk Magyarországon. Főleg ti, nyugdíjasok. Nem jó ez így. Miből fizetjük ki, azt az egyébként alamizsnának is kevés nyugdíjat ennyi embernek? Oh, shit.
 
Megoldást kell találni a nyugdíjkérdés rendezésére, ez hót ziher. Az állam szempontjából a legjobb talán az lenne, ha olyan intézkedéseket hozna a politikai hatalom, melynek eredményeként elérhető lenne, hogy minél kevesebben érjék meg a nyugdíjas kort. Tehát menet közben minél többen patkoljanak el. Nos, ahogy elnézem, ez már a kormányzatnak is eszébe jutott, és az első lépéseket már meg is tették. Juppie!
 
 

Címkék: böszmeség

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr91955993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.21. 08:32:45

Valóban. Gyurcsány az új számítási módjával, hogy az átlagéletkort úgy számolja, hogy a 65 évet elértek átlagát számolva 77 év, ezt a rést akarja csökkenteni, valójában hozzátéve, hogy a legjobb, ha már 65 év előtt meghalnak az emberek, mert akkor nem is kell foglalkozni a statisztikájukkal. Mondják ki akkor, hogy coki nektek nyugdíj. Fizessátek a járulékot, amit átutalnak az offshore számlákra. Ők jólélnek, mi megdöglünk. Az erősebb marad életben.

süti beállítások módosítása