Skip to content


Egy igazi polihisztor

Szerző: Slanger - 2009.02.21. 12:21

Bookmark and Share

Bevallom, kevés olyan embert ismerek, aki szinte bármely témában ott van a szeren. Még szerencse, hogy azért van egy, akit mindannyian ismerünk (sajnos). Mert a mi ferink az etikettben is nagyon otthon van ám. Tudja azt, hogy nem illik egymás szavába vágni. Pláne az olyan közbeszólást nem szereti, amely kényes témákat boncolgat.

 

 

De ha már az illemtannál tartunk, hazudni sem illik ám, meg egy országot hülyének nézni. A tisztesség szót kiejteni meg egyenesen istenkáromlás (mert ha jól emlékszem volt itten valami öszödi beszéd néven elhíresült dolog is). Jó jó tudom, erről nem illik beszélni.

 

 


Címkék: gyurcsány etikett

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr80956385

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: goldprice.com 2017.10.05. 02:19:47

Conversion of nitropaste to imdur - piaxozh

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.22. 09:52:51

Az ő kormányában sok magát polihisztornak képzelő ember van. Én annak is örülnék, ha ahhoz értenének, amely minisztérium élén állnak. De gondoljunk csak Göncz Kinkára, Draskovitsra, Molnár Csabára, Veresre. S talán lehetne folytatni a felsorolást. Talán Gyurcsány is azért gyűjt maga köré ilyen embereket, mert máskülönben kiderülne, hogy az ő képességei sem éppen miniszterelnökiek.

süti beállítások módosítása