Skip to content


Minisztereink is spórolnak!

Szerző: Nyünyőke - 2009.02.22. 12:46

Bookmark and Share

 

Csak azt nem tudom, hogyan! Néhány nappal azután, hogy Feri spórolásra szólította az országot, újabb milliós autócsoda került a figyelem középpontjába.
 
Azért a közlekedési miniszter nem járhat akármivel - mondhatnánk, de nem tesszük-! Molnár Csaba egy új Audi A6-ossal utazik, ami alapáron 15 millió Ft. De nyugodjunk meg, mert a minisztérium csak bérli a luxusjárgányt, és nem is havi 1,5 millióért, ahogy az újságban megjelent, hanem annak harmadáért. (Még az is szép összeg!)
Erre Molnár, - hogy mentse, ami menthető - vizsgálatot rendelt el a szolgálati gépkocsik bérbevételével kapcsolatban. A vizsgálat eredménye, hogy indokolt és költség-hatékonyabb volt a bérlet, mint a gépkocsi megvásárlása. Megveregethetik a vállukat a minisztériumban ez után a nagyszerű eredmény után! (Gondolom ezért is milliókat vettek fel, hogy egy ilyen számítást, akarom mondani „vizsgálatot” elvégezzenek, és micsoda eredménnyel!) Molnár Csaba, hogy jól jöjjön ki a dologból, utasította a minisztériumot, hogy mondják fel az autó bérletét, és egy régebbi típust béreljenek szolgálati autóként. Mert ugye válságban mégsem lehet ilyen magas bérleti díjat fizetni, ráadásul vadonatúj autóért!
 

Köszönjük, Csaba! Sokat megspórolt az államnak!

 

 

 


Címkék: spórolás molnár csabika

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr57958208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.22. 13:14:12

Aki tehetsége és szorgalma által jut egy pozícióba, az általában szerény. Aki párt és egyéb kapcsolatokat felhasználva, az meg többnyire költekező, nagyképű, öntelt.

süti beállítások módosítása