Skip to content


Nem is volt indíték

Szerző: Slanger - 2009.02.24. 07:02

Bookmark and Share

 

Gondolom nem csak nekem volt olyan megérzésem, hogy a Fidesz által kezdeményezett, a Parlament feloszlatására irányuló törekvés vakvágányra fut. Nem kellett hozzá nagy jóstehetség, hogy a szavazás kimenetele már az ötlet felvetésekor borítékolható legyen. Mert ugyan kinek állna érdekében feloszlatni a Parlamentet? Hát persze, hogy senkinek. A Fidesz feldobta az ötletet, így szerezve magának egy jó pontot a választóktól.
 
Azt mondjuk nem tudom, mihez kezdtek volna Viktorék, ha az OGY netán tényleg megszavazta volna a javaslatot. Mert azt be kell látni, hogy a Fidesz azon kívül, hogy adót csökkentene, ez idáig nem állt elő semmi épkézláb ötlettel. Sőt még az adócsökkentés módjára sem tért ki. De nem hinném, hogy ez azért történt, mert hülyébbek lennének, mint Gyurcsányék. Sőt, nagyon is okosak.
 
Az MSZP majd szépen végig visz egy reformnak nevezett valamit, amellyel aláírja a halálos ítéletét a következő választásra vonatkozóan. Mivel harmadik erő nincs Magyarországon, a Fidesz kerül hatalomra. Ekkor pedig már mindenféle szívfájdalom nélkü döntheti romba, a már egyéként is, erősen düledező országot. Nem lesz felelősség, hiszen lehet majd arra hivatkozni, hogy Gyurcsányék cseszték el az egészet, egy nem megfelelő válságkezeléssel.
 

Nem tudom, ki hogy van vele, de az talán idehaza a legnagyobb baj, hogy nincs igazi választási lehetőség. Itt csak két rossz közül lehet választani. Mert tegyük a szívünkre a kezünket, szeretnénk mi Orbán Viktort miniszterelnöknek?

 

 


Címkék: politika orbán gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr67961640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyirtass 2009.02.24. 08:22:32

Szeretném már megkérdezni, hogy miért nincs harmadik erő? Igen is van. Úgy hívják, hogy Jobbik Magyarországért Mozgalom. Soha egyetlen pártnak sem voltam tagja mert nézeteikkel, hitükkel nemtudtam azonosulni. Erről a pártról el tudom mondani, hogy teljesen reális, életszerü, olyan eszmékkel és megvalósítási programmokkal amit minden jószándékú, értelmes, és tisztességes ember magáénak vallhat. Van gazdasági, nemzetépítő, pokitikai programja. Erkölcsi programjában kihangsúlyozott szerep jut mindenféle bűnözés és korrupció felszámolására ahhoz, hogy hatékonyan lehessen nemzetet építeni.
Ezek után kérdezem, hogy miért csak a két rossz és mégrosszabb erővel kéne számolnunk?,
De úgy is feltehetném a kérdést, hogy szerinted milyen lenne az az IDEÁLIS, SZÍVED SZERINT párt Magyar országon, amelyikre szivesen rábíznád az ország vezetését?.
Érdekes dolognak tartom, hogy azt hajtogatjuk, hogy nincs választási lehetőség,/a rosszat ismerjük,hogy milyen/ de azt nem fogalmazzuk meg,hogy mit tartanánk "jónak". Én inkább az után érdeklődnék, hogy az állampolgáraink, akik a "jelenlegieket rossznak tartják", milyent tartanának jónak?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.02.24. 15:24:17

@nyirtass:
Ha jól sejtem, azért nem szeretnének nagy tömegek a jobbikra szavazni, mert köztudott, hogy szavazótáborának egy része erősen szélsőjobbos, valamint képviselőinek egy része sem feltétlenül szalonképes a konfliktusokat kerülni szándékozó embereknek.

süti beállítások módosítása