Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Móóónikát ette meg a kígyó?

Szerző: Slanger - 2009.03.01. 08:18

Bookmark and Share

 

Mivel az utóbbi időben nem igazán kísértem figyelemmel a celebvilág történéseit, úgy gondoltam írok egy rövid összefoglalót, amolyan emlékeztető félét. Így sikerült.
 
Sári Évit majdnem leszarta a kígyó. Fontos hír, ez tény. Feltételezem, hogy a kígyó gyomorrontást kaphatott és ez okozott majdnem balesetet. Valószínűleg szegény kígyó a fotózás előtt a Móóónika sóban szerepelt és az ott elhangzottaktól kapott vékonyfosást. Móóónikánál egyébként is rumli van, hiszen nagy a verseny. Mert kérdés, hogy ki tud több fizetett elmebeteget összeszedni, Móóónika vagy a Józsi barát.
 
A héten már Méri Zsuzsit sem láttam annyit címlapon. Lehetségesnek tartom, hogy bezárkóztak Tomival a kuratóriumba, és megpróbálják megdönteni a 12 órán át tartó, szeretkezési csúcsukat. De tessék vigyázni, ebbe bele is lehet halni, pláne az ő korában. Hajrá Zsuzska, mindhalálig szex.
 
De ha már a párkapcsolatoknál tartunk, fontosnak tartom megjegyezni a következőket is. Balázs nem akarja folytatni kapcsolatát Vágóval. Vége van István, érted? Balázs megnősül, és minden bizonnyal gyereket is szeretne. Mivel Te vagy a kvízprofesszor tudhatod, hogy ehhez kell egy nő is. Lapátra kerültél. Ez van.
 
Tüncike is új babérokra szeretne törni, nem kell már neki Csaba, meg Jóskapista. Mert megtanulta, hogy világhírnevet nem lehet szerezni holmi nutellákkal (akarom mondani donatellákkal). Ő már francón, nérót szeretné.
 

Akkor még egy a végére, hiszen az etnikum sem maradhat ki a szórásból. Titokzatos betegség támadta meg Beját. Haja csomókban hullik, körmei töredeznek. Javaslat: fodrász, kozmetikus. Persze ha mindez Hargitai Beával történik, mást javasolnék. Rudamból csepp, napi kétszer. 

 


Címkék: celeb bulvár szex

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr4972816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Futrinka utca lakója (törölt) 2009.03.08. 22:30:58

Ezen, hogy "Sári Évát majdnem leszarta a kígyó", konkrétan megfeküdtem.
Kb ez volt az a pont, ahol végleg befejezetem az index főoldal olvasását.

süti beállítások módosítása