Skip to content


Szabadlábon

Szerző: Slanger - 2009.03.04. 17:50

Bookmark and Share

 

„Magyarország a lehetőségek országa” – mondotta volt valaki, és ez teljesen mértékben igaz is. Itt bármit az égadta világon meg lehet csinálni. Lopni, csalni, hazudni. Szinte büntetlenül.
 
Itt van a legújabb példa, miszerint „Elhagyhatja a fogdát Kiss Bálint”. Ja, hogy ki is ez a Kiss Bálint? Ő volt az igazgatója a MÁV biztosítónak. Az ő nevéhez fűződik a több mint, egymilliárdos sikkasztási ügy. /Legalábbis ezzel vádolják./ Több ezer embert megkárosított, és most kiengedik az előzetesből. Óvadék ellenében ugyanis, szabadlábon védekezhet. /A pofám leszakad, ilyen ország tényleg nincs. Vagyis dehogy nincs, hiszen itt élünk./ Potom 55 millió forintos óvadék ellenében, kiengedik. 55 millió forint, még kimondani is sok. De persze, Kiss úr más dimenziók közt él, mint egy átlagember. Neki úgy fest, nem kunszt előteremteni ezt a temérdek pénzt.
 
Felvetődik bennem a kérdés, honnan lehet ukmukfuk előteremteni ennyi lóvét, egyik napról a másikra? Vizsgálja azt valaki, hogy honnan származik az óvadékként befizetett zseton? Feltételezem, hogy nem.
 
 

Ismét egy ügy, amelyen emberek százezrei háborodnak fel, és jogosan teszik fel a kérdést! Hol itt az igazság?

 


Címkék: máv igazság biztosító

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr82981441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.03.05. 13:03:04

Milyen igazságot keresel? Nálunk nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van, ami ugye nem mindig esik egybe az egyes emberek igazságérzetével! Ezt nem én mondtam-csak leirtam. Igy hallottam egy jogásztól, aki azt is hozzátette hogy belegondoltunk már abba hogy mi lenne a sok jogásszal, ha minden jogi kiskaput bezárnának? Ök alkotják, a jogszabályokat, igy mindig hagynak kiskaput, hiszen ebböl élnek! Az meg hogy kinek van igaza--bocs, de magasan leszarják! A pénz a lényeg, a többi--a rizsa- nem kell!

süti beállítások módosítása