Skip to content


Ki ez a Nyers Rezső?

Szerző: Droli - 2009.03.06. 09:44

Bookmark and Share

Újsághír:

A bankok tudassák ügyfeleikkel, hogy alaptalanok azok a pletykák, amelyek szerint a bankok március 13-án a betétek befagyasztását terveznék - tartalmazza az a levél, amelyek a Magyar Bankszövetség juttatott el a bankokhoz. A Reuters banki források alapján közölte ezt. Nyers Rezső, a Magyar Bankszövetség főtitkára megerősítette, hogy levelet küldtek a szövetséghez tartozó bankokhoz - idézte a nemzetközi hírügynökséget csütörtök este az MTI. (Index)

Nem bírtam megállni, megnéztem, hogy ő az a Nyers Rezső-e, akire gondolok. Nem, ő a fia, ifjabb Nyers Rezső. Minden bizonnyal tudása és alkalmassága miatt van a főtitkári poszton, természetesen eszembe sem jutna, hogy apja szólt a régi elvtársaknak, hogí "nyomjátok már be valahová a gyereket".

Nincs több kérdésem, bíró úr.

(Mindenesetre nyilatkozott egy akkora baromságot, hogy ki kellene doboltatni)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr97984467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potyesz 2009.03.06. 09:57:03

En tudtam, hogy ifj Nyers Rezso a bankszovetseg fotitkara :). Ez ilyen nimand pozicio :) eluldogoel, jo penzt kap erte, nyilatkozgat baromsagokat, kelti a panikot, oszt' jovan. Ugy erzi, hogy "ma is erdemes volt folkelni" :)

Nyünyőke 2009.03.06. 10:45:23

És még mennyi ilyen zsíros állás van, amiért semmit sem kell tenni! A többség meg gürizzen éhbérért. Mert lassan oda jutunk, hogy örülhetünk, ha valakinek van munkája! A fizetésnek nem nevezhető összegek meg már lassan az alapvető szükségleteket sem fedezik!
Aztán csak tömjük az ismerősöm ismerősének zsebét.....!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.03.06. 12:39:42

Na és a nyilatkozata? Ki is szokta befagyasztani a betéteket? A bankok?

süti beállítások módosítása