Skip to content


Az ellenzék ellenzéke, vagyis az ország legjobban őrzött embere

Szerző: Slanger - 2009.03.11. 06:23

Bookmark and Share

 

Nem mondanám, hogy túlságosan szimpatikusak azok az emberek, akik úgy próbálnak feltűnősködni, hogy az az országnak pénzébe kerüljön. Ilyen nem túl szimpatikus társaság az a jobbradikális csoport sem, akik elhintették, hogy kedd reggel /vagyis tegnap/ elfoglalják az Erzsébet hidat. Ezzel próbálták ugyanis kideríteni, hogy a rendőrség lehallgatja e, a telefonjaikat.
 
 

 
 
Úgy tűnik, a Pál Márton féle társaság gyanúja beigazolódott, hiszen tegnap reggel eléggé erős volt a rendőri jelenlét a híd környékén. Igaz, hogy ezt a rendőri felvonulást az adófizetők szponzorálták, de ez bizonyára hidegen hagyja, az álhírt terjesztő társaságot. A történet itt véget is érhetne, de…
 
A dolog pikantériája, azonban nem is ez, az áprilisi tréfának is beillő szívatás volt. Tegnap reggel 8 óra magasságában ugyanis, megjelent az Erzsébet hídon a „délpesti radikális tüntető” Váczek Frigyes. Váczek úr az ellenzék ellen tüntetett. Az pedig, hogy pont a tegnap reggelt választotta az impotens ellenzék elleni tüntetésre, csupán a véletlen műve.
 
 

 
 
Konzekvencia:
 
Ha nem láttam volna az első videót, akkor azt mondanám, hogy Váczek úr minden bizonnyal egy rendkívül fontos személy lehet, hiszen egy hadseregnyi rendőr biztosította számára a demonstráció helyszínét.
 
Váczek egyébként a hidegre való tekintettel, reggel 9-kor felfügesztette az egy órásra sikeredett tiltakozást.
 

 

 


Címkék: tüntetés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr18995190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása