Skip to content


Kossuth nevét a szádra ne vedd

Szerző: Slanger - 2009.03.16. 16:57

Bookmark and Share

 

Lezajlottak a március 15.-i megemlékezések. Volt itt minden, rendőrkordon, fémdetektor. Minden, ami egy rendőrállamban dukál. Igen ezt kell mondani, Rendőrállam. Mert mi más lenne, hiszen itt el lehet venni a csecsemőtől a cumisüvegét. Nem lehet normális kormányt követelni. A rendőrségnek feldühödött nyugdíjasoktól kell megvédeni azt, aki szólni mer. Aki kormányváltásra gondol, az pedig rabomobilban végzi. Itt kérem, szigorúan tilos véleményt nyilvánítani. Szégyen volt ez a tegnapi nap, Magyarország szégyene, a demokrácia szégyene.
 
 
 
 

Szegény nagyjaink - Kossuth, Petőfi és a többiek -, biztosan forogtak a sírjukban. Mert kampány volt ez, nem megemlékezés. A kormány az ellenzéket szidta, az ellenzék pedig a kormányt. Jó magyar szokás szerint, mindig van/volt/lesz kit hibáztatni. Elveszett a megemlékezés varázsa, az érzés, ami akkor öntötte el lelkünket, mikor kitűztük szívünk fölé a kokárdát. Sajnos, 2009-re ez a nap is a politika áldozatává vált.

 


Címkék: demokrácia rendőrállam március 15

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr41005751

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.16. 19:49:50

Projekt Vol. 2.: Adjátok vissza az ünnepeinket isNa ez már keményebb dió lesz. Jelképeink visszahódítása csak elhatározás kérdése. Ehhez viszont fafejűek meggyőzése is szükséges. - Jó reggelt biztos urak! Hol lehet itt átjutni a Kossuth térhez? Minden ut…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2009.03.16. 18:25:00

"Sajnos, 2009-re ez a nap is a politika áldozatává vált."

Persze, ha hagyjuk.

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.03.17. 01:31:07

Monnyon le!

Egyébként a Penny-be 49-ft volt egy nemzeti szalag:D


Köszönöm a kedves hozzászólásod ateista kirohanásomhoz, a világ félre értett...:D

lótumfaktum 2009.03.17. 23:09:51

@Buddy Stern: A kajzer ingyé adta ferenc józsef arcképén ,a kajzer szalámin.

süti beállítások módosítása