Skip to content


Budapestiek figyelem!

Szerző: Slanger - 2009.03.18. 09:11

Bookmark and Share

 

Bizonyára mindannyian el vagytok keseredve, most hogy sokadszorra ismét felröppent a hír, hogy a 4-es metró építése körül problémák merültek fel. 4-es metró nélkül, pedig tudva levő, hogy nem lehet élni. Ezért a következő felhívással fordulunk hozzátok.
 
Kedves Bukarestiek!
 
Mindannyiunk közös érdeke, hogy megépüljön az új metróvonal. Sajnos a rendelkezésre álló forrás azonban kimerülni látszik /azt, hogy ennek mi az oka, ne részletezzük/, ezért a 4-es metró további építési munkálatait társadalmi munkával szeretnénk megvalósítani. Ezúton kérnénk minden budapesti lakost, aki igazi hazafinak érzi magát, hogy 2009. április 1-én, a 4-es metró alagútjának budai bejáratánál a munkát felvenni szíveskedjék.
 
Ezúton kérnénk, minden Budapestért tenni akarót, hogy a következő szerszámok valamelyikét hozza magával.
Csákány, ásó, lapát, talicska, gereblye. Mivel terveink szerint hamarosan a Duna alatti ásás is megkezdődik, minden munkásnak szüksége lesz búvárfelszerelésre, és a hozzá tartozó oxigénpalackokra. Senki ne felejtse otthon a munkavédelmi felszerelést, valamint a megfelelő bányászlámpát sem.
 
A helyszínen biztosítjuk a lámpákhoz szükséges karbidot!
 
Megjelenésére számítva maradunk tisztelettel.
 
Békávé

 

 


Címkék: metro felhívás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr691009149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása