Skip to content


Már senki sincs biztonságban, avagy rablás az oviban

Szerző: Slanger - 2009.03.26. 17:12

Bookmark and Share

 

Valamikor még január tájékán /vagy decemberben, már nem emlékszem pontosan/ kezdődtek idehaza, a véget nem érő bankrablás sorozatok. Azóta eltelt immár lassan 3 hónap, és eljutottunk arra a szintre, hogy már nem csak bankokat rámolnak ki, de benzinkutakat, élelmiszerüzleteket, lottózókat, újságárusokat is. De talán annál az esetnél nem igen van durvább, mint mikor kirabolnak egy rendőrt, akit nem elég, hogy kirabolnak, de még az orrát is eltörik. Pardon, nem ez a legdurvább. Hanem ez,
 
 
„Megtámadtak és kiraboltak egy juhászt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyulaháza határában, a 46 éves férfit megverték, majd összekötözték, a nyájból pedig két bárányt vittek el, melyek értéke 50 ezer forint.”
 
Esküszöm ez tiszta balkán. Ez már súrolja a megélhetési bűnözés kategóriáját? Ha így folytatódik, hamarosan ez a cikk is fellelhető lesz az Indexen.
 
„Rablás az oviban
 
Tegnap délután, a II. kerületi Katica óvodában, egy maszkos betörő eltulajdonította K. Lacika nagycsoportos óvodás „Jancsi bohócát”. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, egymillió forintos jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek…..”

 

 

 


Címkék: rendőrség közbiztonság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr461027340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása