Skip to content


A Föld órája

Szerző: Droli - 2009.03.28. 12:26

Bookmark and Share

Csatlakozz Te is a Föld Órája akcióhoz!

A FÖLD ÓRÁJA a világ legnagyobb klímavédelmi akciója. Március 28-án este közel egy milliárd ember kapcsolja le a villanyt világszerte, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás veszélyeire.

A kezdeményezés Ausztráliából, Sydneyből indult 2007-ben. Akkor 2,2 millióan, egy év múlva világszerte már 50 millióan kapcsolták le a villanyt egy órára.

 

http://wwf.hu/foldoraja/

 

Tudom, most Gyurcsány meg az új miniszterelnök a fő téma, de azt hiszem, (legalább) ennyit megtehetünk a környezetünkért! Ma este 20.30-kor egy órára kapcsold le a villanyt mindenhol a lakásodban!


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr271031028

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézus Szíve Partizánbrigád 2009.03.28. 17:38:31

Nekapcsoldle!A mai Föld Órája egy értelmetlen és képmutató megmozdulás. Értelmetlen, mert az erőműveink mindig több áramot termelnek, mint amennyit fogyasztunk. Ha most pár ezer ember lekapcsolja a villanyt, azzal csak azt éri el, hogy szép mennyiségű ene…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása