Skip to content


A Kis Gyurcsány, alias Molnár Csaba

Szerző: Slanger - 2009.04.13. 11:54

Bookmark and Share

A Bohóckormány névsora úgy tűnik Molnár Csaba nevével fog bővülni. A mi Csabánk vezetheti ugyanis a Miniszterelnöki Hivatalt. Juhhé. Mindemellett ő lehet Bajani egyik helyettese az új kormányban. A jelenlegi közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter valamit minden bizonnyal nagyon jól csinál, hogy ilyen meredeken ível felfelé politikai pályája. Ámbár az is lehet, hogy csak nagyon jóban van a magyar nép büszkeségével, Gyurcsány Ferenccel.

Lehet, hogy Csaba tisztítja Feri futócipőjét, vagy ő viszi iskolába Gyurcsány gyerekeit?

Mert bevallom más olyan erény, amelynek Molnár a birtokában lenne (és ilyen magas pozícióra alkalmassá tenné), számomra nem ismeretes. Hacsak nem az, hogy: A nevéhez fűződik, hogy télen aktív részese volt a gázválság megoldásának.” Ezt elfelejtettem. Tényleg, Csaba megoldotta a gázválságot. Úgyhogy nem kell nekünk sem Nabucco, sem Déli áramlat, nekünk csak Molnár Csaba kell. Persze mondhatja bárki (főleg az elvtársak), hogy ez megint egy hülye összeesküvés elmélet, de nagyon az az érzésem, hogy nem véletlenül lesz Molnár, Bajnai helyettese.

Figyeljétek meg, ebből a gyerekből még Gyurcsány miniszterelnököt is csinál.

 

 


Címkék: gyurcsány bajnai molnár csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr701062229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása