Skip to content


Számháború, avagy mennyi roma származású ember él Magyarországon (képlet)

Szerző: Slanger - 2009.04.14. 18:03

Bookmark and Share

A minap olvasom, hogy az ombudsman, a 2011-es népszámláláson adatokat szeretne gyűjteni arra vonatkozóan, hogy hazánkban mennyi cigány származású ember él. A kissebségi ombudsman most készíti a megoldási javaslatot. Javaslatnak lehet, hogy a következő képlet sem rossz, ámbár előfordulhat, hogy ez némely olvasóban rasszista érzelmeket kelt. Előre jelzem, a posztnak egyáltalán nem ez a célja, mert a rasszizmus csúnya dolog.

 
 

C = (Y x 3,5 + X + K) + Jómunkásemberek

 
C:  Az össz roma népesség száma
Y:  Segélyből élő romák száma
3,5: Konstans, amely az egy roma felnőttre eső roma gyermekek számát jelenti.
X:  Börtönben „élő” romák száma
K:  Segélyben nem részesülő, de nem dolgozó romák száma

Jómunkásemberek: azok a cigányok akik bérből és fizetésből élnek (számuk sajnos elenyésző a "C" számhoz képest)

 


Címkék: cigányság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr571065017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.04.17. 12:09:05

Van benne valami! De egyezzünk meg abba, hogy azért csak van egy hangyányi rasszista árnyalat benne.Megjegyzem az autentikusan kérdéskőrrel foglalkozók sem jól definiálják a rasszizmus fogalmát, tudniillik az okozati ellenérzés közel sem meríti ki a rasszizmus tényét.Egyébként, hogy konzekvensen tárgyalni lehessen a cigány kérdésről, egyértelművé kellett volna már eddig is a tenni tényleges lélekszámukat.T. Slanger! Nézzen ide be 216762wififalu.blogspot.com vagy www.cov.Reallato.hu ajánlott bejegyzés a valódi ismeretéhez "Elnök Úr! Képviselő Asszony... Üdv.

Sodan 2009.06.28. 23:50:52

Mennyi olyan cigány van akiről a környezete sem tudja hogy cigány. vannak köztük orvosok,ügyészek,tudósok,mérnökök,kutatók.
ezekkel hogy számolsz el.

süti beállítások módosítása