Skip to content


Tudósítónk jelenti Oxfordból!

Szerző: Slanger - 2009.04.26. 10:50

Bookmark and Share

Régóta sejtjük, hogy Oxfordban valami nagyon nincs rendjén, ezért kiküldtük tudósítónkat, hogy nézzen utána, mi folyik az angliai városban. Nézzétek csak.

 
A helybéliek hetek óta egy különös élőlényről pletykálnak, amely egyesek szerint úgy néz ki, mint egy tehén, mások birkának nézték. Életünket nem kímélve, felkerestük a helyet, ahol az állítólagos szörnyet tartják. A rendkívül erős katonai jelenlét ellenére sikerült megközelítenünk, és lefotóznunk ezt az eddig ismeretlen állatfajt.
 
 
 
Megkerestük a birtok tulajdonosát is, hogy magyarázza el nekünk, milyen élőlénnyel állunk szembe. Dr. Brown kérdésünkre elmondta, hogy a képen látható állat a JUHén, amely a birka és a szarvasmarha keresztezéséből született. Az állatról annyit lehet tudni, hogy 800 kg-os testtömegre hizlalható, napi 50 liter tejet ad, és alkalmanként 10-15 utódot hoz a világra, melyek 70 kg-os testsúllyal születnek. Nem hivatalos forrásból tudjuk, hogy a JUHén létrehozása csupán a véletlennek köszönhető, viszont rendkívül adottságai miatt sokat fogunk még hallani róla.
 

John Smith (Oxford, Anglia)

 

 


Címkék: anglia tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr621085790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lótumfaktum 2009.04.26. 18:25:49

libajnai és lendvai kereszteződését meg turbózni gyúrcsányi génjeivel.godzilla a kutya fasza lenne!

gojszi 2009.05.03. 00:29:18

Nebazz, ezmimár, mi? Elég ijesztően néz ki.

süti beállítások módosítása