Skip to content


Megkéselt egy embert - 2 év felfüggesztve

Szerző: Droli - 2009.05.22. 18:42

Bookmark and Share

Biztosan olvastátok a hírt, hogy egy 15 éves ... fiú megkéselt egy tavaly egy másik ... fiút, aki majdnem belehalt. Ítélet: Két év börtön, 5 évre felfüggesztve.

Azért ennek van visszatartó ereje, nem? Az a srác ezen szigorú büntetés kapcsán mostantól tuti, hogy angyallá változik! Sőt, én ezt egy nagyon szigorú büntetésnek tartom! Ez nagyon súlyos bírói döntés! Én máshogy döntöttem volna, például:

- mivel ez az első késelés volt, elég lett volna, ha a srác leírja háromszor, hogy "többet nem csinálok ilyet!", ha nem tud írni, elég, ha elmondja háromszor.

- esetleg mikor senki nem látja, a bíró barátságosan nyomhatott volna egy kokit a fiú fejére, persze ez már súlyos testi sértésnek minősül, s mivel vélelmezhetően rasszista indokból történt, a bíró nem úszta volna meg 2 évvel felfüggesztve, szóval ezzel csak óvatosan!

- az is jó döntés lett volna, ha a bíróság megfenyegeti a fiú családját, hogy legközelebbi alkalommal leveszi a "tiszta udvar, rendes ház" táblát a házról!

- s a "három csapás" jegyében, ha már sokadszorra fordul ez elő: ebben az esetben elvenném a fiú kését! Azt a kutyafáját!

(Rosszmájú vélemények szerint fordított esetben a késelő nem úszta volna meg ennyivel, de ez természetesen csak egy rosszindulatú pletyka, hiszen ilyen esetekben ismeretlen a kettős mérce.)

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr461137185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JakabEmese · http://profipalyazatok.hu 2009.05.22. 20:53:18

Azért ez nagyon szomorú, hogy a késelést felfüggesztettel meg lehet úszni, ha meg mondjuk mozifilmeket teszel letölthetővé a neten, akkor akár 5 év börtönt is kaphatsz... Milyen világban élünk, ahol a filmjogdíj megsértése többet ér, mint az emberélet?

daniferi 2009.05.23. 10:47:36

Én azt nem értem, miért nem lehet ezeket befogni dolgozni... Böködné a követ a csákánnyal pár hónapot, aztán jó is lenne. Nem kell ide fúrópajzs, elég néhány ilyen legény, aztán lehetne 8-as metró is.

orogordog feketetehen · http://csapotibor1972.2u.hu/ 2009.05.23. 11:05:02

Hol itt az igazság?

Megyek is napozni, azt lopni.

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.05.24. 20:58:23

Újabb nagy pofon a jogállamiságnak.Ez már nonszensz!

süti beállítások módosítása