Skip to content


Mit tennél, ha Te lennél a mindenható?

Szerző: Slanger - 2009.06.01. 12:03

Bookmark and Share

Az már abszolút nem újdonság -így hírértékkel sem bír-, hogy a mi kedves hazánk elég nagy pácban van. Mind politikailag, mind gazdaságilag és persze társadalmilag is. Ezt vagy a saját bőrünkön érezzük, vagy látjuk a szomszédot, rokont, ahogy küzd az életben maradásért. Ilyenkor választások idején, természetesen rengeteg önjelölt mindenható akad, főleg azok között, akik EP képviselők szeretnének lenni. Persze ők nem mindenhatók.

 
Kíváncsi lennék, hogy ha valami csoda folytán, mi, kis emberek megváltoztathatnánk az ország jövőjét, Ti mit tennétek? Mit vezetnétek be, mit törölnétek el? Mindenki a fantáziájára bízom a dolgot, nem kell leragadni a realitások talaján.
 

Ha én lennék egy napra a mindenható, akkor például az összes embert azonos színűvé varázsolnám (fekete, fehér, sárga, piros tökéletesen mindegy), így az egyik társadalmi probléma már meg is oldódna.

 

 


Címkék: politika magyarország fikció

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr861156622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.06.01. 15:07:02

Ezzel az ötlettel nem értek egyet. Inkább azt szeretném, hogy az emberek el tudják fogadni a másikat olyannak amilyen. De ez sem biztos.

ZoliKa1988 · http://zolika.info/ 2009.06.01. 15:10:22

nem a színekkel van a gond!!!

Nekem van egy néger ismerősöm és egy arab barátom, valamint német angol orosz és pár ausztriai ismerősöm. Nincs gond a vallással a másabb gondolkodásmóddal, életvitellel meglehet egymást érteni és tolerálni.

Azzal van a gond hogyha egy adott társadalmi réteg megbotránkoztató és minősíthetetlen módon él, valamint egyáltalán nem hasznosak a társadalomnak.(sőt)

ja és ha a kormány mindezen tevékenységeket segélyekkel szponzorálja hogy végérvényesen nyomorba döntse a kulturát és mindazt amit az eu képviselne, hogy féljenek az emberek az utcára menni és hogy semmi kedvük ne legyen bármit is csinálni ebben az országban, mert az úgyis elítélik szétverik vagy elhordják fémhulladékként.

sztem :)

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.06.01. 15:16:21

@sajt: persze igazad van, én is így gondolom. Bár hozzá teszem, erre sajnos nem sok esélyt látok. Mindíg akadnak olyanok akik nem bírnak nyugton ülni a seggükön. És olyanok is akadnak akik nem tudnak beilleszkedni egy társadalmoba.

@ZoliKa1988: Respect!

dr. Wilbur Swain 2009.06.02. 09:10:23

nem a színnel van a baj, hanem a viselkedéssel
minden6óként fogalmam sincs, hogy mit tennék, mert oly sok a tennivaló :(

talánegyszer 2009.10.08. 20:57:31

Kommunizmust csinálnék.

süti beállítások módosítása