Skip to content


Ki a f.szom az az SP?

Szerző: Droli - 2009.06.07. 08:09

Bookmark and Share

Már bocsánat a címért.

Mióta külföldön élek, valahogy elkerül a magyar popzene (ez nem panasz, ez öröm), de azért néha sikerül belefutnom valami gyöngyszembe. Nos, jelentem, ma is sikerült; a Velveten találtam ezt a cikket: SP lassan megszokja a tinilányok sikoltozását. Benne ilyen mondatokkal: "Éder Krisztián annyira muzikális, hogy csak na, emellett fotózni tanul és dolgozik is." vagy"Idén a VIVA Cometen díjazták is rendesen [1], így SP a legjobb új előadó és a legjobb férfi előadó lett egyben." Azt a jó mindenit, úgy voltam vele, hogyha tényleg ekkora tehetség ez a srác, akkor kidobom gyorsan a Led Zeppelin lemezeimet, s átváltok SP rajongóba; de először hallgassuk meg, ki is ez a figura, aki akkora ígéret, hogy csak na. Tegyétek meg ti is:

 

Hát tényleg nagyon tehetséges. Tehetséges abban, hogyan lehet ezt a sz...örnyűséget eladni. A srácnak semmi hangja, a zene egy nagy nulla, őszintén szólva, inkább hallgatnám Szikora legszebb szerelmes dalait, pedig az már nagy szó. Ezzel meg lehet nyerni egy tehetségkutatót? Hát, a srác legalább akkora tehetség, mint Gyurcsány a tánc kategóriában.

Vajon meddig marad csillag a magyar popzene egén? Míg a mögötte lévő pénz el nem fogy?


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr401168226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évikati 2009.06.07. 11:44:01

Max.egyetértek a véleményeddel! Mi a fenét várjunk a gyerekektől, ha ezen a "zenei kultúrán" nevelkednek, netán még a példaképükké is válik ez a kis nyikhaj gyerek?

Nyünyőke 2009.06.07. 14:18:07

Droli! Én Magyarországon élek, de én is csak a hírekből értesültem erről a kölyökről. Hogy legjobb férfi énekes? Hát...! Biztos tinilányokból állt a zsűri! Hova tart a világ....!

daniferi 2009.06.07. 15:38:54

Droli: Nem mondták még, hogy a kínzás nem eu-konform? :) Fájt végignézni a videot :D

süti beállítások módosítása