Skip to content


Emlékezzünk Michael Jacksonra!

Szerző: Droli - 2009.06.28. 20:16

Bookmark and Share

Jó, tudom, nekünk is kellene valami emlékezésfélét csinálni, elvégre a világsajtó mostanában ezzel van tele. De mivel nincs semmi eredeti ötletem, lássuk, hogyan emlékeznek róla mások:

1. Vannak a tényközlők: Meghalt Michael Jackson, Jelentkezett Jackson orvosa, Gyógyszertúladagolás okozta Michael Jackson halálát?

2. Vannak emlékező jellegű címek: Michael Jackson legjobb dalai, Michael Jackson legjobb táncai, Michael Jackson filmszerepei, Michael Jackson legjobb koncertjei

3. Aztán jönnek a bulvárosok: Milliók siratják Michael Jacksont, Michael Jackson lelassította az internetet, Nyolcféle durva gyógyszeren élt Jacko, Michael Jackson átváltozik, Obama levelet írt Jacksonéknak.

Ja, meg hogy Michael Jackson él.

Tény, hogy Jacko szupersztár volt, nagyon jó zenész és táncos, de valahol elcseszte az életét. Először a plasztikai műtétekkel, aztán meg ennek hatásaival. A 80-as években a klippeken nagyon jól néz ki, de a 90-es évek közepétől rossz volt ránézni, úgy nézett ki, mint aki mindjárt szétesik. Meg oxigénsátor, gyógyszerek, meg nem ment emberek közé, meg hát nem is zenélt már jópár éve. Érdekes, pl. Paul McCartney már bőven hatvan felett van, mégsem akar szétesni, sőt, jókedvűen zenélget itt-ott, potom 50-100 ezer ember előtt. De említhetném Tom Jones-t is, aki mindenét felvarratta, ennek ellenére még ő is aktív. Szegény Jacko meg kb. negyven évesen már szenvedett ezerrel. S most is csak 50 volt, hogy meghalt.

Valahol jobb is így neki. Nem tudom, hogy bírta volna azt az őrült londoni koncertsorozatot. Szerintem sehogy.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr951214134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.30. 10:21:01

Önimádók Jaj, bocs, én csak itt beszélek magamról, téged meg nem hagylak szóhoz jutni. De most te jössz: Hogy tetszik az új hajam? Ez az ősrégi vicc jutott eszembe, mikor elém került az a cikk, amelyben magyar "sztárok" kommentálják Jacko halál…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása