Skip to content


38 éves nagypapa

Szerző: Droli - 2009.07.16. 12:00

Bookmark and Share

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városba szerdán délután riasztottak mentőket, miután családja otthonában forró lecsó ömlött egy négyhónapos gyerekre. A csecsemő 38 éves nagyapja - a rendőrség adatai szerint ittasan - megbotlott a tűzhelyről levett fazékkal, melynek tartalma a gyermekre borult. A csecsemőt mentőhelikopterrel szállították kórházba Budapestre, sérülései életveszélyesek. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást; a nagyapát gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsították meg. (HírTV)

Mit lehet ehhez hozzátenni? A hírt nem kommentálta az 55 éves dédpapa?

(További kérdéseket már fel sem merek tenni.)


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr61249061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.07.16. 13:08:36

Hát olyan öreg a nagyapa, nem tudta szegény, hogy egy négy hónapos gyerek nem eszik még lecsót. Bezzeg az ő idejében! Ezek a mai gyerekek táposak...

Eszembe jutott valami csúnya a bőrszínnel kapcsolatban, már pofán is vágtam magam.

barcaxavi 2009.07.16. 13:28:33

Bizony a bőrszínnek lehet valami köze hozzá...:-)
@Vorg a Halhatatlan Báró: Ne csapdosd magad, nem Te vagy ezért a híbás!!

anarcho78 2009.07.16. 13:30:28

ja, majdnem én is továbbfűztem a posztot egy másikhoz, amiben a 11-12 éves anyukáról volt szó, de nem tettem, mert a rózsaszín lelkivilágom beláthatatlan károsodást szenvedett volna.

süti beállítások módosítása