Skip to content


Miért nem megy Sólyom Kislétára?

Szerző: Slanger - 2009.08.05. 11:00

Bookmark and Share

Azt hiszem időszerű, és rendkívül aktuális a kérdés. A Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke, Horváth Aladár ugyanis ezt kéri Sólyom Lászlótól. Menjen a legutóbbi romagyilkosság helyszínére Kislétára, és foglaljon állást az ügyben. Azonban a köztársasági elnöknek ehhez valamiért nem fűlik a foga. Előfordulhat, hogy valamilyen abszurd ok áll a háttérben? Úgy, mint:

  1. Nem tudja hol van Kisléta.
  2. Nem tudja, hogy ki ez a Horváth Aladár.
  3. A megszorító intézkedések következtében elvették a szolgálati autóját. Vagy a sofőrt.
  4. Nyári szabadságra ment az asszisztense, és nincs aki megírja a beszédét.
  5. Nincs véleménye az ügyről.
  6. Egyszerűen csak töke_len.
 
Szóval nem értem. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen fajsúlyos témában kurvára itt lenne az ideje, hogy Laci végre rábasszon az asztalra.

 

 


Címkék: kisléta

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr911290008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.05. 12:12:00

Inkább rábassza az asztalra a titkárnőjét és ezért nem ér rá :)
Ha már Laci, baszás, asztal...

Kockázatos ebben a témában állást foglalni, ez a helyzet. Bár a magyar nyelv olyan szókinccsel bír, hogy biztos vagyok benne, egy előre betanult, mindenkit megvezető, tulajdonképpen semmiről sem szóló szöveggel megetetne mindenkit. Csak már maga a tény, hogy elmenjen oda...

anarcho78 2009.08.05. 13:11:42

Ugyanmár, Sólyom Laci... nincs semmi hatalma, semmi beleszólása a politikába, egy báb.. csak tudnám, hogy akkor minek van egyáltalán ilyen "munkakör".

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.08.06. 08:23:32

Nos, igen: a cigány azt kéri a magyarok egyik legfőbb vezetőjétől, hogy ugyan már, bandukoljon arra, ahol a legutóbbi, "médiaügyileg" kibaszottul "tamtamot verő" gyilkosság történt, és mondja szépen ki, amit ilyenkor mindenki (jogosan?) elvárhat: lesúlytó, borzasztó, botrányos, elképesztő, hihetetlen ez a dolog, és bizony véget kell neki vetni!

Miért nem teszi?

Mert ő az utolsó olyan magyar ember, egyebek közt államfő, közjogi méltóságunk, aki érdeklődve figyelte a miskolci rendőrkapitány monológját. Ő az az ember, aki felkapta a fejét Nóra meggyilkolása után, és ráncolta a homlokát a Cosma-gyilkosságnál, de nem pofázott, mert úgy érezte, nem kell pofáznia.
A cigány most azt várja, hogy ez az ember elkezdjen cigányos viselkedéssel élni, és velük együtt rikácsoljon, boruljon a földre, le a porba, négykézláb, és ott óbégasson, gyáván, tettetett búval és bával, míg aztán valóban megérkezik az ENSZ.

Te, öregem: én NAGYON ÖRÜLNÉK pár tízezer határozott, fegyveres, rendet tartó (tehát nem sündőr-kategóriájú) ENSZ-harcosnak, akik igenis megfékezik az erőszakot!
Ja, hogy mindketten más és más erőszakra értjük, amit értünk? Én a cigányterrort, a cigányhordák támadását szeretném megfékeztetni, míg te azt akarod, hogy a cigányok ellen elkövetett támadásokat fékezzék a kéksisakosok...
Hm... Miért is nem egy az a malom, ahol őrlünk?

Mert a "100 milliós" cigányt ritkábban ölik, mint a senkinek sem hiányzó, vérdíjat sosem érdemlő magyart.
Az elmúlt héten köbö 5 magyar embert öltek meg cigányok.
Nem volt vérdíj.
Nem volt nyomozás.

Tények voltak.
Vannak, és lesznek.

Tehát: miért nem megy Sólyom Kislétára? Talán azért, mert utolsó magyarként ő még gondolkozik, és nem szítani, hanem megoldani akar valamit?

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.08.06. 08:24:35

A hejesirasi hibákkért elnézést kérek! Most vettem észre.
Ez is "lesúlytó"! :-(

süti beállítások módosítása