Skip to content


Melegfeszt-marketing

Szerző: Droli - 2009.09.05. 14:53

Bookmark and Share

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom, hogy ez folyik mindenhonnan!

-Rendkívüli kiadás, szervusz Kriszti, szervusz!

- Szervusz Péter, szervusz, itt vagyok a szervusz Andrássy úton, élőben, csak itt, szervusz, s rendkívüli hírt szeretnék mondani: az Andrássy út sarkán az egyik felvonuló kifújta az orrát! Ismétlem, kifújta az orrát! Csak itt csak most, szervusz.

A kutyát nem érdekelné a melegfelvonulás, mert mi nem olyan ország vagyunk, itt ugyan nem lenne karneváli hangulat, mint mondjuk Amszterdamban. Szépen vonulna egyet a kb. 4-500 meleg, s csók'lom. De nem, van pár nagyonmagyarunk, aki minden évben megcsinálja a fesztivált, így ezért ilyenkor teljes rivaldafényben nézhetjük H. József transzvesztita fenekét. Bele sem gondolnak abba, hogyha oda sem mentek volna pár éve, akkor lehet, hogy érdeklődés hiányában már régen nem vonulgatnának! Hurrá! A Nike marketingesei irigyelnek bennünket.

És micsoda felvezetése van, már hetek óta! Esküszöm, ha Bajnai és Orbán bírkózna egy szál gatyában a Fővárosi Nagycirkuszban, miközben Dávid Ibolya és Kóka reppelné el a Háry Jánost, az nem kapna ekkora figyelmet!

Arról most nem is írok, mennyibe kerül ez így az adófizetőknek...


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr881361994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronikamama 2009.09.22. 19:51:34

Mindenhol ppénzhiány,a rendőröknek nem tudnak túlórát kifizetni, ugyanakkor óriási készültséggel kellett ezt a rendezvényt védeni.Ha mindenkitől elvárják a megértést, hogy semmire sincs pénz, miért kell ezzel terhelni a rendőrség amúgyis kevés büdzséjét?

gesa2 2009.09.22. 20:23:31

Azt nem értem, miért akarják, hogy elfogadjam őket? Miért vagyok én köteles megérteni ezt. Mivel elutasítom megbélyegeznek a homofób jelzővel. Inkább vagyok az, mint homokos. Azt is mondják ez csak intelligencia kérdése. Na most már el lehet menni a fenébe! Még hogy intelligencia kérdése!

süti beállítások módosítása