Skip to content


Két millió forint a nyomravezetőnek

Szerző: Slanger - 2009.09.22. 06:47

Bookmark and Share

Sajnos nem sok időm van a bloggal foglalkozni, ezért kicsit megcsúszva jelenik meg a poszt a bicskei pénzszállító kirablásával kapcsolatban. Gondolom mindenki hallotta a sztorit, ezért nem is mesélem el még egyszer. A lényeg, hogy a rendőrség ismét nyomravezetői díj megvillogtatásával próbál érdemi információhoz jutni, az elkövetők kézrekerítése kapcsán. Az üggyel kapcsolatban megjelenő hírek szerint ugyanis, a rendőrség még sehol sem tart. Nem tudják, hogy merre menekültek a rablók, és az is csak feltételezés, hogy akár külföldiek is lehettek. Azonban egy valami nem értek. Az autópálya tele van kamerákkal, traffipaxokkal, matricaolvasókkal. Eredmény pedig még semmi. Annyit tudnak csak, hogy egy audi kombival menekültek el az elkövetők.

Én, mint laikus megnézném először a trafipax felvételeket, hiszen aki gyorsan akar elmenekülni, az nagyon valószínű, hogy nem 130-al hajt a pályán. Aztán megnézném azt, hogy kik vettek 4napos, illetve havi pályamatricát. Persze ennek csak akkor van értelme, ha a rendőrség rendszám adatbázisa, kommunikálni tud a matrica eladásokat regisztráló rendszerrel. Persze az is előfordulhat, hogy az audin nem is volt matrica, de értelemszerűen erről is készül videófelvétel. Ha ez is megvan, nem ártana megnézni azokat a kamerafelvételeket, amelyek az autópálya kezelőhöz futnak be. Ezeken a kamerákon követik figyelemmel a forgalmat, az autópálya kezelő szakemberei. Végezetül megnézném azokat a felvételeket is, amelyek az M1-es autópálya benzinkutjain kerültek rögzítésre.
 
Kizártnak tartom, hogy a fent felsoroltak egyike se hozzon eredményt.

 

 


Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr781398635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronikamama 2009.09.26. 14:20:23

Annyit talán tudni lehet, az elkövető "szlovák" rendszámmal volt, de ennek semmi jelentősége, mert nagyon sok magyar a szlovák adózás miatt átjeletkezett, a gk. is szlovák rendszámú (esetlegesen) de egyáltalán nem biztos, hogy az elkövető szlovák volt.

süti beállítások módosítása