Skip to content


Variációk Halloweenra

Szerző: Slanger - 2009.11.02. 08:52

Bookmark and Share

Ami a tengerentúlon divat, az tuti, hogy rövid időn belül nálunk is az lesz. Így van ez a Halloweennal is. Igaz, hogy az angolszász országokból származik, de természetesen az amerikaiak is magukévá tették a kísértetek ünnepét. A házaknál kint vannak a töklámpások, a gyerekek meg járják a házakat, édességet „kunyerálva”. Már nálunk is.

Ilyenkor a gyerekek elmaszkírozzák magukat, hogy minél rémisztőbbek legyenek, ezzel minél több csokit, cukrot remélve. Az idei halloween ugyan már elmúlt, de a jövőre nézve adunk néhány tippet, a rémisztő, meghökkentő öltözékekre.

Ha egy kiskölök ebben a jelmezben csöngetne be este, lehet hogy ijedtemben pofán is vágnám. Ezt a jelmezt ezért gyerekeknek nem ajánljuk.


 

A jelmezhez kiegészítőként defibrillátort javasolunk.


 

Tudom, hogy a geekeknek az Iphone jelenti a mobilt, de iphonos képet nem találtam.


 

Ebben a jelmezben az anyóshoz azért ne menj. A félreértések elkerülése végett.


 

Kocsmbútoroknak kötelező darab.


 

A csajodat akár ezzel a kígyóbűvölő cuccal is meglepheted, hátha kígyóbűvölés lesz a vége.

 

forrás: oddee.com

 


Címkék: halloween

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr61492400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.02. 10:56:52

Ebből soha nem lesz magyar ünnep, pedig erőltetik ezerrel. Nálunk ez szomorú hétvége, mert ekkor van a halottak napja, nyugaton meg egy kifejezetten vidám ünnep. Itt volt egy nagy felvonulás, az egész város jelmezben, gyerekek jártak házról-házra, aztán meg este buli volt mindenhol. A mi szalmabábos variációnk meg sem közelíti. Nem is baj, nem kell minden nyugati szokást majmolni.

Ja, és a másik ok, ami miatt otthon soha nem lesz "igazi" a Halloween, hogy ha teszem azt, százezer ember felvonul jelmezben, azt a sünök azonnal szétverik :-)

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.11.02. 15:05:49

Nem tűnnek gyerekjelmezeknek :D
Idióta egy "ünnep" ez a halloween. A tökök tetszenek, de hogy az én gyerekem jelmezbe öltözve édességet kunyeráljon, az már egyáltalán nem. Adnak hozzá fogkefét, fogkrémet is? :)
Az esti bulihoz meg a temetőzés után semmi kedve nincs az embernek. Mondjuk, a mai fiatalság már más.

süti beállítások módosítása