Skip to content


Gőzerővel kampányol a kormánypárt

Szerző: Slanger - 2009.11.14. 18:52

Bookmark and Share

Az mszp szemmel láthatóan megkezdte a 2010-es választási kampányát, hiszen már országszerte láthatóak a pártot népszerűsítő óriásplakátok. Nem megerősített hírek szerint, az óriásplakátokon kívül, egy 2010-es naptár kiadását is tervezi a jelenlegi kormánypárt. Természetesen mint tudjuk, manapság Magyarországon a naptár szó egyet jelent Kiszel Tündével (aki mellesleg a naptár kifejezést le is védette, akárcsak a Donatella keresztnevet - a szerk.), így egyértelműnek tűnik, hogy a méltán híres, és önmagát dekoratív médiaszemélyiségnek kikiáltó Kiszel lesz a naptár producere. A történet kezdetben kicsit sántított, azonban mikor megláttuk a következő fényképet, már egyértelmű volt számunkra, hogy nem csak a fantázia szüleménye a naptár projekt.

 
 
 

A szemfüles paparazzi által készített fotó, valószínűleg a naptárral kapcsolatos megbeszélésen készült.

Ahhoz kétség sem férhet, hogy a naptárban óriási lehetőségek rejlenek (állítólag májusnál, Ildikó fog pucéran pózolni), azt viszont nem tartjuk jó ötletnek, hogy a 12 hónap történései az "Utolsó vacsorát" mesélik majd el.

 


Címkék: kampány fikció

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr801525288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.11.14. 21:25:28

Tudod Slanger minden pártocska így van most ezzel, ki milyen stílusban, milyen arroganciával, vehemenciával, s mekkora jó korrupt párkasszával.

lordart 2009.11.15. 09:58:19

Azt hiszem, itt már naptárra nincs szükség(ük). Nem lesz teendőjük, határidőkről nem is beszélve.
Az óriásplakátról mindenki tudja, hogy a politikában a legkevésbé hatékony reklám.
Csak azt szolgálja, hogy érdekköreikhez közel álló nyomdász, vagy kiadó cégeknek még legyen egy "utolsó nagy" megrendelésük... Mert azután néhány évig "válság" lesz...

mérges öregúr 2009.11.17. 16:15:42

"Gőzerővel kampányol a kormánypárt"
Hé Stanger!
Elnézted a KT naptárát. A FIDESZ csak jövőre lesz kormánypárt.

süti beállítások módosítása