Skip to content


Idén elmaradhat a mikulás!

Szerző: Droli - 2009.11.18. 15:18

Bookmark and Share

Gyerekek, én ezt nem hiszem el. Hiszti a köbön, itt az Armageddon. Index címlap, most, kiemelt hír:

Az országos tisztifőorvos nem ajánlja a Mikulás-ünnepségek megtartását

Nanemá! Mióta fertőz a Mikulás? Nem kapta meg a védőoltást?

Vagy azt akarják elkerülni, hogy több ember legyen egy helyen? Hát, ez más esetben még véletlenül sem fordul elő, valóban. Szerintem a legjobb dolog az lenne, ha most mindenki hazamenne, bezárkózna egy szobába, s elgondolkodna az élet értelmén. Esetleg még be lehetne rakni egy tévét, amin Lendvai Ildikó ecsetelné a kormány eredményeit. Nem, ez nem jó, inkább a vírus 39 fokos lázzal, mert azt legalább pár napon belül kiheveri az ember.

Mindenesetre én most komolyan megijedtem. Vazze, itt ez a nyamvadt vírus, most aztán tényleg zárjunk be mindent! Rettegj, magyar, ez a vírus nem állt meg az országhatárnál! Nem, ez szándékosan ide jött, s azért csinált ekkora fertőzést, mert tudta, hogy itt van az a rengeteg oltóanyag! Sőt, szerintem egyenesen Orbán volt a vírus okozója, ezt termelte a szőlőbányában! De ne poénkodjunk, ez egy nagyon komoly dolog, mindent meg kell tenni ellene, ha kell, lezárjuk az országot, mindenkinek a seggéből ki fog állni az injekciós tű, de addig is bezárjuk a kocsmákat és nem engedélyezzük a mikulásünnepséget. Jön majd helyette a Gyed Maróz, meg némi kiigazítás.

Bevallom, jókat röhögök azokon a véleményeken, mely szerint rajtunk röhög a Nyugat, mert itt ez a sok oltóanyag, mi meg nem akarunk oltást, miközben máshol meg ölnek érte. Nem, a Nyugat ezen nem röhög, nem csinál a vírusnak ekkora felhajtást, mondhatnám, sz.rik bele az egészbe, ez is csak egy olyan járvány, mint a többi. De ha megtudják, hogy nem lesz nálunk Mikulásünnepség, mert itt H1N1 van, hát, garantálom, hogy teli torokból fog röhögni rajtunk.

Kíváncsian várom, mikor jelentik be, hogy a húsvéti nyuszi is elmarad, mert a tojásait elvitték oltó-alapanyagnak.


Címkék: egészségügy influenza h1n1

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr651534442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.11.18. 16:13:07

Ha jól tudom a karácsony is kimarad idén.

Ja, és Droli a poszthoz nyugodtan kitehetted volna a napi_fos címkét.

zsoltix 2009.11.18. 17:20:31

Jon majd a csunya, gonosz Mikulas, es edessegek helyett H1N1es fikaval fogja megtolteni a zacskokat.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.11.18. 21:36:12

Hurrá, megspórolok egy valag lóvét, nem kell ajándékot venni!
Gondoltam rá, így egy hónap után, hogy megnézem az index címlapot, de elment a kedvem.
Hülye bunkók. A világválság miatt nem maradt el mikulás...
Remélem, nem baj, ha belecsempészem a kölykök csukájába az ajándékot...

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.18. 21:36:21

Eredetileg csak egy nagy b@zdmeget akartam írni a hír alá, de aztán elkezdtem ragozni :-)

Szerintem amúgy bezárhatjuk a plázákat és a hipereket is, mert ott a legnagyobb a fertőzés veszélye... azt miért nem? Miért a mikulásünnepséget meg a kocsmát akarja bezáratni a tisztifőorvos úr?

lordart 2009.11.20. 05:57:15

Vírussal, vagy vírus nélkül (egy-egy sajóbábonyi megrendezett műbalhéval) az a cél, hogy "Rettegj, magyar!". Ameddig rettegsz, addig is a félelmeiddel vagy elfoglalva és nem az ők aljasságaikkal...

-JoKeR- 2009.11.23. 09:11:54

Nagyon jó posztok vannak! Így tovább! És tetszik a közlésmód is:D

lordart 2009.11.24. 05:42:35

...és nem utolsó sorban egy kis céges Mikulás-ünnepségen majdnem annyian vannak, mint Karácsony előtti napokon egy-egy bevásárlóközpontban, ahol, mint tudjuk, majdnem mozdulni sem lehet a nagy tömegtől... Áááááá! Most már értem, hogy mire jók a megszorító kormány-intézkedések!!! Ezzel érik el közvetve, hogy ne legyen pénzünk bevásárló-központokba menni, így küszöbölve ki a megbetegedésünk lehetőségei közül is néhányat... Pedig én szívesebben venném, ha az adót nem kéne bevallani, mert a Postán álldogálva is a nagy tömegben ki lehetünk téve a fertőzéseknek... :-)))

süti beállítások módosítása