Skip to content


A fika az megy

Szerző: Slanger - 2009.11.19. 08:09

Bookmark and Share

Ma reggel először az index rss-én találkoztam a slágerrel, és a danubiussal foglalkozó linkekkel. Aztán rá is kattintottam az egyikre, ami persze a comment.blog.hu-ra vitt, ahol természetesen faszán lefikázzák a danubiust. Ezután rákattintok a következő linkre, az szintén a comment.blog.hu-ra vitt, és ebben is a fika megy, csak éppen a sláger irányába.

Én nem akarok csatlakozni a fikázók csapatához, ezért nem is teszem meg. Azért annyi megjegyzést hozzá tennék, hogy lehet fikázni mindenkit, és mindent (még a fentebb említett blogot is). Lehet véleményt is nyilvánítani, hiszen a blog elsősorban talán erre való. DE, azért azt ne vitassuk, hogy a megszűnő rádiókat rengetegen hallgatták – akár jók voltak ezek a rádiók, akár rosszak – , sokkal többen, mint ahány olvasója van a comment blognak, de meg merem kockáztatni, hogy többen hallgatták a megszűnő rádiókat, mint ahányan az indexet olvassák.
 

Ja, és még egy. Gondolom nincs rá túl nagy sansz, hogy megszűnjön az index, de azért el tudom képzelni, hogy ott milyen búcsú cikkek, posztok stb. lennének olvashatóak, egy ilyen esetben. Tehát azt hiszem kicsit szolidabban is elő lehetett volna adni a történetet, kedves bloggerek.

 

A kép az index.hu -ról származik.

 


Címkék: index rádió fika

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr261535931

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sléger, Danubius - végre vége? 2009.11.19. 08:41:26

Vége van a Sláger és a Danubius Rádiónak és olvasgatva a c:c-n megjelent írásokat és a kommenteket, az az érzésem volt, mintha a megszűnt rádiók helyett most aztán jönnének a fasza kis rádiók. Pedig nem.   Jó, mindenki elmondta a véleményét a ké...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eberti 2009.11.19. 10:31:19

Egyetértek.
Aki/akik fikázzák a volt két leghallgatottabb rádiót,azok a több milliós hallgatóságukat is fikázzák...

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.19. 10:57:35

Igen, valamilyen szinten csoda volt, hogy az mp3 korában ekkora hallgatottsággal működtek ezen rádiók. Mindkettő egy bejáratott brand volt már, könnyen lehet, hogy az új rádióknak kb. fele ekkora közönsége lesz. Majd meglátjuk.

reKorrekt 2009.11.19. 16:13:35

Nyaralás alatt, hétvégi házakban csak ezeket lehetett hallani a háttérben. És nem mellesleg az üvegtigris is a slágerrel kezdődik :)
A zsIndex meg köztudottan faszkalapok gyülekezete...

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.19. 16:31:20

@reKorrekt: Undorító, amit az Index művel.. nyílt reklámot nyomnak a Neonak (Winkler miatt), s fikázzák a régi rádiókat, melyek szerintük annyira szarok voltak, hogy nem is hallgatták. Mindezt óránként egy poszttal. A blogketrecben is csak ezek a vélemények férnek be, mintha az egész ország véleménye ez lenne... ez a hiteles, pártatlan tájékoztatás?

(A blogketrec mostani színvonala nem semmi, van benne dugás nyolctól fél kilencig (B-oldal), kucsmás picsa leszopkodása (Tibor), pénz van, nincs szex (Szakítós), meg egy rakat, kötelezően megjelenített blog, melyeket mindig nyomnak, ha kell, ha nem, a hirdetési rendszer miatt. Tiszta Blikk.)

@Bikafa@ 2009.11.19. 20:27:52

Üdv!
A Slágernek már (ha jól tudom 2x, de 1x tutira) hosszabbítottak úgy , hogy nem volt versenyeztetés...
Továbbá: ami tévedés, hogy megszünt 2 rádióadó!! nem szünt meg, lecserélődöt!!
És bizony megérettek a változásra! Unalmas, idétlen, olykor izléstelen volt, főleg a Sláger...
Hogy 2 millióan hallgatták volna, az kétséges, de jellemző erre a bulvárországra az igénytelenség!!
Én nem bánom, hogy így történt, sőt!!
Ráadásul hol bukkan fel majd a 2 idióta??....lehet, hogy az új adóknál??...nem döbbennék meg....
:)

süti beállítások módosítása