Skip to content


Szegény bíró! (Franciaország-Írország)

Szerző: Droli - 2009.11.20. 13:39

Bookmark and Share

Mostanában menő szidni a Franciaország-Írország játékvezetőjét, hiszen elkövetett egy nagy hibát, azaz nem vette észre Herny kezezését a döntő gólnál. Aki még nem látta volna:

 

Maga a kezezés ténye egyértelmű. De nézzétek csak az Henry mögött lévő francia játékost, aki földre kerül! Ennek fényében nézzük végig a játékvezető döntési lehetőségeit:

1. Úgy dönt, mint tegnapelőtt, megadja a gólt, kezezést nem veszi észre: rossz döntés, írek utálják, a franciák sem büszkék

2. Kifelé szabadrúgás kezezés miatt: ebben az esetben a franciák esnek neki, hogy előtte nem volt lerántás? Sokszor láttunk már ilyenért tizenegyest... Pláne ha később az írek mennek tovább, akkor tegnap a francia lapok jelennek meg a "csaló bíró" főcímmel.

3. Befújja a tizenegyest (ebben az esetben a kezezés nem számít, mert utána volt): ekkor meg az írek esnek neki, hogy ilyenért tizenegyes? Sokszor láttunk már olyat, hogy nem fújták be az ilyet... S másnap az ír újságok megjelennek a "kamu tizenegyessel ment tovább Franciaország" főcímmel...

Szóval akárhogy dönt a játékvezető, ő szép ember nem lehet... szegény bíró!


Címkék: francia foci írország

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr31539121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.11.21. 08:46:15

No, most vagy azért mert kurvára most keltem, vagy azért mert rossz a felvétel, vagy csak mert nem látok a szememtől, de kétszer megnézetem a videót és nekem még a kezezés ténye sem teljesen egyértelmű. Persze biztosan ott van az, hiszen mindenki erről beszél. Sok helyen mondják ezt a videó bírót, hogy az kellene. Az biztos hasznos lenne ilyen esetekben. Egyébként Droli a bíró sosem szép ember :)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.21. 11:29:25

A kezezést maga Henry is elismerte, az nem lehet vita.

süti beállítások módosítása