Skip to content


A photoshop az átverések eszköze

Szerző: Slanger - 2009.11.25. 19:55

Bookmark and Share

Nagyon durva, hogy photoshop (továbbiakban, Eszköz) segítségével szinte bármilyen manipulációt végre lehet hajtani egy fényképen. Gondoljunk csak a különböző újságokban, honlapokon megjelenő full extrásnak tűnő csajokra.

Ja, hogy honnan jutott eszembe erről az állatságról írni?
 
Igazából már akkor akartam írni egy rövidet a témáról, amikor Liptai képei megjelentek a playboyba. Finom szólva is nagy a kontraszt az eredeti és a retusált képek között. Aki szokta nézni a mokkát, az nagyjából sejtheti miről beszélek. Nem akarom bántani Claudiát, de azért, hogy finoman fejezzem ki magam, kb. mint egy jól szituált tehén, jelenik meg általában a képernyőn. Az újságban lehozott képek láttán pedig azt mondaná az ember, hogy ide vele de izibe (Életem, ez csak egy blog :). Tehát az Eszköz férfiember számára akár a viagrával is felvehetné a versenyt, hiszen vágyfokozó hatású. Persze ez csak akkor igaz, ha személyesen sohasem találkozunk pl. Claudiával, mert akkor egy világ omlana össze az emberben. Lehet persze az Eszközt finomabb korrekciók elvégzésére használni, de tudjuk, hogy manapság már nem erről van szó.
 
Aztán olvasom ma a propellert. „Szétretusálták Csomor Csillát” címmel ajánl egy cikket a velvetről. Itt is van a kép, mit szóltok?
 
 
Az eredetin egy negyvenes éveiben járó átlagos nő látható. A retusált fotón meg egy, hű de nagyon, most rögtön meg akarom….. (Életem, ez csak egy blog). Persze, ha az utcán találkoznál Csillával, nem a retusált arc jönne veled szembe.
 
Na és a végére egy videó, hogy az Eszköz valójában mire is képes.
 
 

 


Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr951552385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.11.26. 12:18:23

Ez kell a hapsiknak vazze, ne sírjál :D
Durva ez a videó, szinte hihetetlen...

süti beállítások módosítása