Skip to content


Józsi az éjjeli bátor!

Szerző: Slanger - 2009.12.03. 15:47

Bookmark and Share

Józsi a 60-as éveinek derekán járó őrzővédő, jéggé fagyott kezét dörzsölgette, a szebb időket is látott suzuki pilótaülésében. Végtagjai már teljesen elgémberedtek, de nem volt mit tenni, a feladatot el kellett látni, az objektumot őrizni kellett.

Az ember nem is hinné, hogy mekkora erőket képes megmozgatni a finom sült pulyka gondolata, melynek alapanyagára a pulykára, a mi Józsink vigyázott. Sötét volt, és hideg. A kocsi ablakait vastag fagyott pára fedte, melyet célszerű lett volna lekaparni, de Józsi a maga 130 kilós testével meg sem tudott mozdulni a szűk kis kaszniban. Ezért a pulykatelep méltán híres őre úgy határozott, hogy gyalogosan tesz tiszteletkört, és bünteti meg azt a félkegyelmű tolvajt, aki nem fél a pajszervastól.

Az autóból kiszállva megigazította kissé avítt munkásruháját, elmormolt két miatyánkot, és útnak indult. Fájós lábával lassan haladt a derékig érő gazban, amikor hirtelen neszt hallott. A pajszert szorosabbra fogta bal kezébe, és fülelt. A zaj egyre erősebb, és félelmetesebb lett, mire a mi Józsink úgy határozott, hogy 300 forintos órabérért ő aztán nem csapatja agyon magát senkivel, és egyébként is, mint mondtam kurva hideg volt.

Így történetünk főhőse fájós lábát elfeledve futásnak eredt, és a hideg autójával hazahajtott a hideg lakásába. Bedobott egy stampedlivel a törkölyből, és megnézte a Barátok közt következő részét.

 


Címkék: egyperces

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr741571418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tavirdasz 2009.12.04. 10:12:52

és a Barátok kózt után visszament még,vagy megitta a páleszt?

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.04. 11:07:14

@Vorg a Halhatatlan Báró: @Morta Dellla: hát a történet ennyi volt "egyperces", bár megírni 3 percig tartott :) Ha úgy gondoljátok, hogy nem kerek, fejezzétek be! ;)

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.12.04. 14:18:19

@Slanger: Na persze, végezzük el helyetted a munkát :)

Haza ment, megnézte a Barátok köztet, nyújtózott egyet, vett egy mély levegőt és visszament. A látványtól majdnem hanyatt vágódott, az összes pulykát elvitte a róka.

:)

süti beállítások módosítása