Skip to content


Lantművész vagy celeb?

Szerző: Droli - 2009.12.16. 08:28

Bookmark and Share

A bulvárt eddig is az arcunkba nyomták, ha tetszett, ha nem, de ami Benkő kapcsán megy, az ezt is bőven felülmúlja. Hogy ki is Benkő? Ő eredetileg egy lantművész lenne, de mostanában átment megélhetési celebbe, lantja helyett inkább kiöregedett muffokat penget. Én halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, mert nem néztem sem Győzikét, s nem nézem most Benkőt sem, mégis, szinte lehetetlen nem értesülnöm róla, hogy éppen mi történik vele. Vasárnap például ez volt a Velvet (és az Index) címlapján:

 

Benkő: A szeretkezés közbeni szellentés jelzi a teljes felszabadultságot

 

Mit is mondjak? Én nem vagyok az az őskonzervatív prűd figura, de ez már kicsit sok nekem. Benkő Dániel egy lantművész, könyörgöm, erre mostanában ilyeneket nyilatkozgat. Hogy ő erre szabadul fel. Kb. mintha Petőfi arról írt volna a Nemzeti Dal után, hogy hogyan hányta össze a konyhát a márciusi ifjakkal jóleső böfögések közepette. És valahol nem is tudom hibáztatni, mert Benkőt, mint lantművészt, a kutya sem érdekelte, de Benkőt, mint szeretkezés közben fingó és faszlóbáló celebet mindenki ismeri. Ez megfigyelhető más területen is, például a legtöbb ember hamarabb felsorol öt Barátok közt szereplőt, mint pl. ötöt a „Nemzet színészei” közül. És akkor a Győzike-Pákó-Kiszel Tünde vonalról ne is beszéljünk. Szerencsések, hogy nem tehetséges művésznek születtek, mert akkor semmire sem mentek volna.

 

Szomorú.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr961598241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azAttis 2009.12.16. 10:01:02

Részemről nincs tv-m már évek óta. Próbáld ki. Max. egy hétig fogod hiányolni a mozdulatot, hogy bekapcsolod és a szemed rágógumiztatását. Utána viszont több időd lesz és nem kell butaságokról beszélgetned/írnod sehova :)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.12.16. 12:07:00

@azAttis: Nekem sincs tévém :-) attól a pofámba nyomják mindenhol Benkőt.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.12.16. 14:11:45

Igaz, a csapból is ez folyik, meg a többi celeb. Én a gyerekek miatt nem kapcsolok tévét, megválogatom, mit nézhetnek meg és ebben Benkő nem fér bele, sem a többi idióta. Mese is csak olyan, amit mi töltöttünk le, vagy vettünk meg, az sem sok megy tévéről.

Amíg igény van az ilyen fajta "szórakoztatásra" addig megélnek ezek a celebek. Röhej, de ha belegondolsz, te gürizel, ez meg egyet fingik és többet keres vele, mint te egy év alatt....

gcsabi 2009.12.16. 15:25:17

Általános ungarise celeb-alergiában szenvedek. Néha kicsit hülyének is néznek mert 90%-ban lövésem sincsen kicsodák akikkel tele van a bulvármédia, pláne mitől is kicsodák? Annyit azért halványan Benkő javára írok, hogy ő azért előbb volt "valaki"--egyáltalán nem jelentéktelen gitár- és lantművész-- mint celeb! A tipikus magyar celeb attól celeb, hogy celeb! Soha, sehol, semmiben nem értek el semmit.

Évikati 2009.12.16. 21:38:31

@Vorg a Halhatatlan Báró: éppen ezt szerettem volna írni a cikk olvasása után, amit az utolsó bekezdésben megfogalmaztál. Egytől egyig milliomosok vagy azokká válnak rövid időn belül. Én csak "hallásból" ismerem őket és komolyan mondom mélyen elszomorít ez a szegényes, primitív, ízléstelenség amit ma a szórakoztatás nevében művelnek olyan emberekkel, akik vevők erre.
Ismerek híres kutatókat, orvosokat, akik évtizedek alatt nem tudtak ilyen "egzisztenciát" teremteni, mint ezek a rusnya teremtmények. A kultúránknak ezen "rosszindulatú kinövéseit" gyökerestül kell kiirtani, mert egy-két emberöltő múlva már senki nem fog emlékezni azokra a művészekre, akik értéket és igazi szórakozást adtak nekünk.

süti beállítások módosítása