Skip to content


Én BKV-s szakszervezetis akarok lenni...

Szerző: Droli - 2010.01.13. 13:00

Bookmark and Share

... ha nagy leszek.

Mit olvasok az Indexen, 11.10-kor? (Az időpont fontos!)

Nincs megállapodás a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről, a feleknek a szerda délelőtti tárgyaláson sem sikerült megegyezniük. A szakszervezetek folytatják a kedden kezdődött, határozatlan idejű sztrájkot, közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője az egyeztetés után. Elmondta, hogy a BKV ezúttal sem adott be új ajánlatot, és a sztrájkbizottság ragaszkodik a saját álláspontjához. A tárgyalások csütörtök délelőtt folytatódnak. (MTI)

Ennyi, srácok, 11.10-re letudtuk, most peding megyünk, hogy további nagyon fontos dolgainkat csináljuk. Holnap folytatjuk. Addig is a viszontlátásra! (Aki utazni akar előre kifizetett bérlettel, az meg tegye, ahogy akarja, de ez most mindegy.)Esetleg délután is lehetne folytatni? Vagy egyeztetni éjszakába nyúlóan, hogy ne szenvedjenek a budapestiek annyit a tömegközlekedéssel? Ugyanmár! Ez a BKV, vazze! Ráér az holnap is.

Mondjatok még olyan munkahelyeket, ahol az érdemi munkának 11.10-re vége. Sőt, a szakszervezet számára ez az év eseménye, ennyit egész évben nem fognak dolgozni, mint ebben a pár napban. Ja, MÁV nem ér! :-)

 


Címkék: bkv

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr961668912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adat 2010.01.13. 13:59:21

banyek, én is szakszervezeti szócipelő akarok lenni!!!
hány napod dolgoznék évente?

azt a kurblivasat, h még erre is van poszt! eldurran az agyam!

gcsabi 2010.01.14. 08:22:28

Na már most, a tárgyaláshoz legalább ketten kellenek.
@adat:
Csak annyi kell hozzá, hogy pár ezren rád szavazzanak! Hajrá :))

Horizont 2010.01.14. 17:56:08

@adat: Most tulajdonképpen mitől is durran el az agyad? Nem világos!

lótumfaktum 2010.01.14. 23:11:25

mit kell károgni?
az olaszoknál havonta van sztrájk.nincs minimál szolgáltatás.minden le áll.
a franciák dettó.
Ez a demokrácia ,itt még tanúlni kell nem hőbörögni az ellen aki akar valamit tenni a saját érdekében. akinek nagy most a szája később kerülhet hasonló helyzetbe.
a nagyiparvállalatok le építése idején a MOM-ban a szakszervezetis /azátkosból megmaradt/ volt a szószólója a le építés szügségességének a megmaradt emberek munkahelyek érdekében.2hónap múlva újra ez a szöveg aztán újra.....a végén bezárva.na! akkor kellet volna tüntetni mindenkinek s nem a benzin ár miatt. csak nem volt senki aki összefogja az embereket.
a luvnya szakszervezetis meg ment az Mszosz-be ma is ott hízlalja a seggét ha csak 52 évesen nyugdíjba nem ment .hogy a háta legyen elől.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.01.15. 11:33:07

Hozzáteszem, javult a helyzet, mert tegnap már délután is tárgyaltak! :-)

süti beállítások módosítása