Skip to content


Munkatáborba a korruptakkal!

Szerző: Droli - 2010.01.14. 08:03

Bookmark and Share

Van egy álmom.

 

Arról szól, hogy a választások után összegyűjtik az összes embert, aki felelős azért, hogy az ország ide jutott (korrupt politikusok, BKV vezetők, döntéshozók), és beterelik egy nagy börtön-munkatáborba, amit Balatonőszödön építenek fel. A tábor bejáratánál ott virít a felirat, csupa nagybetűvel: ELKÚRTUK! A börtönben munka folyna, például ruhavarrás, bőrfocigyártás, kőtörés, kapálás, stb. - és minden rabnak dolgoznia kellene, addig, míg két kicsi kezével meg nem termeli azt az értéket, amilyen kárt ő az országnak okozott. Szóval nem úsznák meg olyan egyszerűen, hogy elücsörögnek az állam pénzén egy zárt helyen, vagy egy szimpla lámpavason lógással. Nem, meg kell szenvedniük azt, amilyen szenvedést okoztak ők a népnek, az országnak, mindazoknak, akik az elkúrásaikat finanszírozták eddig. Olyan szívesen nézném, hogy Szalainé, a „százmilliós” volt BKV-s varja a ruhát a kövér ujjaival, hogy vissza tudja fizetni a jogtalanul felvett végkielégítését. Vagy ahogy Hunvald kapálja a kukoricát, hogy vissza tudja fizetni az ingatlanpanamáit. Komolyan mondom, mehetne a tévében is, a „mónikasó” helyett. Sok néző lenne, aki élvezné a műsort :-)

 


Címkék: politika börtön korrupció bkv hr igazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr81662215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gcsabi 2010.01.14. 08:25:36

Szerintem maradjunk a ruha varrásnál és a bőrcipőknél, és lemossuk kínát a placcról!
Munkaerő lenne dögivel.

qwerti (törölt) 2010.01.14. 09:26:02

Nem mondom, hogy nem örülnék neki.... De! Ki választotta meg ezeket az embereket? A nép! Mert valamilyen szinten demokrácia van... Ki nem kergette el őket? Szintén a nép... Ezért tetszik amikor fikázzák Demszkyt. Hát kedves Budapestiek! Mi a rákért kell megválasztani őt immáron vagy 20 éve???

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.01.14. 14:35:08

Droli, felébredtél és beleért a kezed a bilibe. Ilyen sosem lesz, álom marad.

@qwerti: Igazad van persze, de tök mindegy, ki van hatalmon, addig lop amíg tud, mert az emberi faj az ilyen. Mindenkit meg tud csapni a hatalom és a korlátlan lehetőségek szele. Mondjuk az más kérdés, ha piszkos módon, szemérmetlenül, pofátlanul kihasználják. Ez meg már vastag bőr kérdése.

hopp-hopp 2010.01.26. 16:22:19

reality vagy inkább surviver show?
jóóóóó ötlet :)
csak az MTV közvetítse(a saját túlélése érdekében) és legyen valamerre a Hortobágyon, barakkokkal, meg hideg-víz a csöbörben-vályúban lehetőségekkel. full wellness szolgáltatássokkal. csak nekik és csak most :D

abszurdisztán ez a hely.

süti beállítások módosítása