Skip to content


Egy MSZP-s véleménye

Szerző: Droli - 2010.01.23. 07:29

Bookmark and Share

Ezt a véleményt a MSZP fórumrovatában olvastam. Olvasói vélemény.

Nem hiszem hogy Fidesz részről lesz teljesen eltérő elem az elkövetkezőkben azoktól amiket eddig megismertünk, mert ellenkező esetben teljesen hiteltelenné válna.
Amit pedig az eddigi igérgetésekből ismerünk, az nem válaszol két alapvető kérdésre : MIBŐL és HOGYAN ?
Másik alapvető hibája, hogy - legalábbis eddig - egyetlen egy stratégiai célja sincs, ha csak az nem hogy mindenáron kormányozni akar és az üres igérgetésre teszi a hangjúlyt.

Mert bármilyen kormány lesz az elkövetkezőkben, nem kerülheti el egy sor szükséges lépés megtételét annak érdekében hogy csökkenjen az államadósság és a költségvetés hiánya.
Igazából a legjobb az lett volna, ha ezen fő céloknak az elérésére lett volna kidolgozva program minden párt részéről és ezek mérettettek volna meg. Nem véletlen viszont, hogy ezekkel a problémákkal egyik párt sem foglakozik behatóan, mert választást akar nyerni mindenki.
Véleményem szerint ebben a tényállásban relative a legjobbak az Mszp és Gyurcsány Ferenc elképzelései, amelyek az ország "motorját" hajtóerejét akarják növelni, ez az elsődleges stratégiai cél.
Egy dinamikus gazdaság, jobban megszervezett és takarékosabb államháztartással, mélyreható szociális reformokkal sokkal könyebben meg tud birkózni azokkal a kihivásokkal, amelyek az adósságállomány és a költségvetés felől fognak jönni.
Az ilyen gazdaság növekedésre és fejlődésre tudja majd felhasználni az uniós pénzeket és nem fogyasztásra. Én igy értem az mszp programját dióhéjban

Nagyon jó lett volna középjobbos megoldásokat is tudott volna kinálni valaki. Attól félek, ezt hiába várjuk a Fidesztől.

Forrás: http://mszp.hu/forum/temakor/nincs-fidesz--fules/1#post17

...

...

...

Ja, a dátum: 2006. március 1.

Négy év, de semmi sem változott. Ugyanezt kommunikálják ma is.

 


Címkék: politika mszp fidesz gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr741688102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vvv999 2010.01.23. 07:56:51

Olyan kommunikációval, hogy kirúgunk 300.000 közalkalmazottat, és csökkentjük a kiadásokat 10 %-kal nem fog megjelenni senki. Pedig erre is szükség lenne....

süti beállítások módosítása