Skip to content


Máv-holokauszt: perelnek a zsidók

Szerző: Droli - 2010.02.10. 18:46

Bookmark and Share

Zsidók perlik a MÁV-ot a holokausztért.

A felperesek, túlnyomórészt a magyar holokauszt áldozatainak izraeli és egyesült államokbeli lakhellyel rendelkező hozzátartozói 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik. Előbbi a holokauszt áldozataitól eltulajdonított vagyon mai áron számolt értéke, utóbbi pedig büntető jellegű jóvátétel, amiért a MÁV "gyalázatos és buzgó módon részt vett a népirtásban".

Félreértés ne essék, nekem semmi bajom a zsidókkal. Tőlem akár lehet a következő kormány zsidó, ha megszüntetik a korrupciót, csökkentik az adókat, és egyidejűleg javítják a közszolgáltatásokat. De ez a holokauszt duma kezd már rémesen unalmas lenni. Több mint 60 év után jutott eszükbe beperelni ezt a szerencsétlen MÁV-ot, ráadásul annyi pénzre, amennyit még elsikkasztani is sok?

Mi, magyarok is perelhetnénk annyi népet, céget, hogy ajjaj... csak minket kiröhögnének. A zsidók perét meg komolyan veszik, mert elhangzott benne a holokauszt szó. Pedig a gulág is szörnyű volt, meg az orosz kitelepítések. Lehet, perelni kellene az orosz államvasutat nekünk, magyaroknak.

A zsidók meg szép csendben maguknak köszönhetik, hogy ismét kialakul az ellenszenv velük kapcsolatban. Ez a varázsszó, hogy "holokauszt" már sokat hozott nekik a konyhára - nem a szerencsétlen áldozatoknak, hanem a pénzéhes utódoknak. Vajon meddig lehet még erre hivatkozni?


Címkék: máv holokauszt zsidó

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr941747199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A holtak pénze 2010.02.12. 09:07:26

 A zsidók húsvétjának közeledtével Jézus fölment Jeruzsálembe. A templomban kalmárokat talált, akik ökröt, juhot és galambot árultak, valamint pénzváltókat, akik ott telepedtek le. Kötélből ostort font, és mind kiűzte őket a templomból, ...

Trackback: MÁV kontra 100 zsidó 2010.02.10. 20:31:01

Tisztelt MÁV!Önöket bepereltük. Nem, nem az elégtelen szolgáltatás miatt. Most nem. Most épp azért, mert túl jól végezték munkájukat. Önök részt vettek a zsidók deportálásában. Igen. Tettlegesen. Ezek a bűnök nem évülnek el. 9 évig kutattunk Önök után....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NIlovagja 2010.02.11. 09:22:05

Minden szavaddal egyetértek! Ez röhej.

winker 2010.02.11. 09:59:33

Meddig akarnak még ezek a szemetek a becsületes emberek nyakán élősködni? Ennél gusztustalanabb dolgot már nem is tudok elképzelni.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.02.11. 16:39:21

Ha van vér a MÁV zsidó vezetőinek a pucájában, akkor perelje vissza a vérrokonaitól, mert 437 ezren jegy nélkül utaztak Auschwitzba.

1 EUR = 1.37 $
437.000 utas
69.4 EUR jegyár
Azaz annak idején 1.36*437.000*69.4=41.245.808 $-t kellett volna fizetni a jegyekért.
Kamat: 12%
Futamidő: 65 év
A kamatszorzó NEM “szorozva 65 évvel” hanem 1.12^65 (1.12 a 65-iken), ami körülbelül 1582.
Tehát az összeg ma 1582*41.245.808=65.250.868.256 $, azaz 65 milliÁRD dollár!

Ha a korabeli jegyár X EUR volt, akkor a végeredmény X/69.4*65.250.868.256 = 940.214.240*X
Tehát ha a korabeli jegyár 1 EUR lett volna, akkor közel egymilliárd dollár a tarifa.
Igazából nem is az elmaradt jegyárral kéne számolni, hanem a jegy nélküli utazás után fizetendő pótdíjjal.
“A dokumentum szerint, bár szükségképpen érzéketlenség pénzről tárgyalni a holokauszt áldozatai ellen elkövetett kimondhatatlan gonoszság kapcsán, jogi úton csak pénzügyi kártérítést lehet kapni.”
Ha valóban érzéketlenség lenne pénzről tárgyalni és nem csupán egy szokásos zsidó ármányról hullana le a lepel, akkor jelképes 1 $-ra perelnének.
Mivel azonban ez a kitétel az elmúlt 65 év HOLOKAUSZT SZIVATTYÚINAK ismeretében fel sem merülhet itt másról van NAGYBAN SZÓ!!!
Hiába!
…azt, hogy ezt a pofátlanságot el lehessen követni nem elég zsidónak lenni… azzá is kell válni!!!…

kaszika 2010.02.12. 11:04:04

Én is perelni fogom az államot: Az elmult 10 -évben 576-napot dolgoztam(Miböl lessz nyugdijjam, még van 10 évem hátra), munkát nagyitoval sem találni. Most megint egy trükk,hogy kevés a szakmunkás: Öt szakmunkás képesitésem van és több száz ismerösömnek is,mégsem kellünk sehová. A lakosságot adosságba hajszolták,mert senki nem azért vett fel ahitelt,hogy azt ne tudja fizetni.7,1-Milliárd jut a vállasztásokra,jut mindenki más megsegitésére,csak éppen a magyar népnek nem.Nagyon nehéz ezt kimondani,de a mi családunk nem megy el szavazni,már csak azért sem ,mert az elmult husz évért akik megjárták a parlamentet vagy jelenleg is ott vannak: nos ök mindegy szállig felelössek azért ,hogy ide jutatták az országot.Majd akkor megyünk szavazni,ha az alkotmány azt a cikkejét helyreállitják,amit ha jol tudom 89vagy 90-ben töröltek. ( A népnek joga van vállasztani ,de levállasztani vagy felelöségre vonni már nem). A fiataloktol elvenni a szoc-polt,az egyetlen esélyt a lakáshozjutáshoz,ök meg több száz millios házacskákban tengödnek.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.02.24. 12:00:39

A Bilderberg csürhe beledöglik a JÓISTEN NÉPÉBE!!!

Szavazás azaz KERESZTVETÉS előtt ez mindenkinek kötelező: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262

Amint arról a földgolyót behálózó KÉNBŰZÖS! médiacsatornákból értesülhettek és jól fel is háborodhattak; - az az ősellenség elmúlt hetekben planetahírré dagadt cionista provokációja, amit a BILDERBERG CSOPORT alantas, sátán fattyjai kürtöltek világgá a VILÁG KÖZEPÉT URALÓ MAGYARORSZÁG ŐSLAKOSAI ELLEN, hogy azt mocsokba döngölve, megalázottan erőszakolják meg...- ÉLŐBEN és EGYENESBEN, ahogyan azt 90 évvel ezelőtt is TRIANONBAN tették!!!
...de, hogy miért is kellett ezt a NEMZETI ERŐSZAKOT megint elkövetni?!
KIKNEK ÁLLHAT ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG MEGKAPARINTÁSA?!

... piti cionrabszolgák a MÁV-on keresztüli megzsarolásunkkal keltették MAGYARORSZÁG rossz hírét, hogy ránk süttethessék az antiszemitizmus és a nácisodás oly mértékű "skarlát betűjét", amitől terrorizmusra hivatkozva megakadályozhatják áprilisban MAGYARORSZÁGON a "SZABAD VÁLASZTÁSOKAT"!
A századik zsarolás...Választáskor...
Bajnai Gordonka mint a BILDERBERG csürhe magyarországi fullajtára az utolsó "parlamentális" napon, magyarírtó haverjaival az mszpszdsz - a fidesz tartózkodásával-megszavazta, hogy akár 3 évet is kaphatunk, ha nyilvánosan tagadjuk az ún. holokausztot.
A "nemzetközi nagytőke" vagyis a VILÁGFAROK!!! által kirobbantott Nagy Háborúban (1914-1945) elesett kb. 1,4 millió magyar persze nem számít.
...meg az utána következő judeobolsevista mészárlások tízmilliós hullahegyei sem számítanak tételként.
...meg TRIANON sem, amit szintén ez a hírhedt és titkolódzós BILDERBERG CSÜRHE szervezett és vezényelt le magyargyűlölő véglényeivel.

Érdekesség, hogy ha "érzéseiben bántunk" majd meg egy ilyen SORSTALAN őspatkányt, akkor is bíróság elé kerülhetünk...
ŐSPATKÁNY BÍRÓSÁG elé persze - mert MAGYARORSZÁGON még nincs másik!!!

Az őspatkány ennek örömére folyamatosan és büntetlenül tagadhatja a JÓISTENÜNKET!; - KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST, akinek maga a TEREMTŐ ISTEN küldette ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!!!
Nem véletlenül vetette rá dülledt szemeit a SÁTÁN és annak gyülevész klónjai, hiszen a VILÁGURALOMHOZ koronára van szüksége...

ISTEN KORONÁJÁRA!!!
...az meg, akárhogy is szemlélem: NÁLUNK VAN!
...a MAGUNKFAJTÁNÁL!
...a JÓISTEN BEVÁLASZTOTT NÉPÉNÉL!
MINDÖRÖKRE!!!

süti beállítások módosítása