Skip to content


Mesterházy igazságbeszéde

Szerző: Droli - 2010.02.22. 07:30

Bookmark and Share

... és akkor most annak kellene jönnie, hogy a hétvégén az MSZP kampánnyitón Mesterházy Attila azt mondta, hogy...

De tulajdonképpen nem teljesen mindegy, hogy mit mondott? Ez az MSZP 8 év alatt a csődbe vitte az országot, hiteltelenné vált, és már az is nagy szó lesz, ha egyáltalán megverik a Jobbikot. Az MSZP nem azért küzd, hogy megnyerje ezt a választást - az egy "Mission Impossible" -, hanem azért, hogy ne verjék el olyan nagyon. Mint mikor a megyei elsőosztályú futballcsapat kiáll neves NB1-es ellenfele ellen a Magyar Kupában, olyan taktikai utasítással, hogy "de aztán öt gólon belül legyetek!".

Mesterházyt azért tolták oda, mert már nem volt kit. Gyurcsányt túl sokan utálják, Bajnai hókuszpókjai csak rövidtávon jelentenek ideiglenes megoldást, Kovács Lászlót meg azért már csak ne, Bokros meg már nem égeti magát ezzel a társasággal; így maradt ő, Mesterházy. Vele egy nagy baj van: olyan, mint a szén-monoxid: színtelen, szagtalan, gáz. De nagyon. Az emberek nem nagyon ismerik, aki meg ismeri, és tudja, hogy Gyurcsány embere (lásd eddigi politikai pályafutását), az meg azért nem szavaz rá. Próbálják őt az MSZP fiatalodásának, megújulásának bizonyítékaként eladni, de hát ez elég nehéz úgy, hogy a plakátokon és a gyűléseken ott mosolyog mögötte Lendvai, Kovács László, Gyurcsány, Szekeres... szegény Horn Gyulát még nem aktivizálták, de ide már tényleg csak ő hiányzik - szintén a fiatalítás jegyében.  Szónokként csapnivaló, az embereket nem ragadja magával a beszéde, olyan igazi langyosvíz.

Mindenesetre a hétvégén beszélt, és ígért sok mindent -nekem a kedvencem a "harminc felettiek ingyenes nyelvtanulása alapfokon", hogy azt mégis, hogyan kívánja megvalósítani a gyakorlatban -, de tulajdonképpen az egész nem szólt semmiről. Igazán tökös gyerek akkor lett volna, ha kiáll, és azt mondja:

"Emberek! Amit az elmúlt nyolc évben tettünk, vállalhatatlan! Tönkrevágtuk a magyar gazdaságot, mérhetetlenül korruptak voltunk, egy csomó vállalhatatlan döntést hoztunk, és nem utolsósorban a béka feneke alatti szintre csökkentettük egy olyan nagy párt támogatottságát, mint az MSZP. Akik ezt tették, most is itt vannak közöttünk! Itt ül a teremben a hazug Gyurcsány, a pártfunkcionárius, szocialista ideológus Lendvai, a Brüsszelben nyomot nem hagyó Kovács, az állami ellátórendszereket csődbe kényszerítő Bajnai, illetve itt ülnének még mások is, ha nem éppen a börtönben ülnének. Ha ezek az emberek kivonulnak innen, akkor talán el lehetne hitetni az emberekkel, hogy nem azt a diletáns politikát kívánjuk folytatni a jövőben, mint az elmúlt nyolc évben, de így nem. Akkor mi a faszt keresek én itt, mi vagyok én, egy báb, akit mások mozgatnak hátulról? Hát mozgassa őket hátulról két rétinéger a Csillagban, mert én nem kívánom az ő politikájukat továbbvinni! Csók'lom!"

De nem ezt mondta. hanem a szokásos mantrát. Az meg kit érdekel?


Címkék: mszp mesterházy

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr331776112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anarcho78 2010.02.22. 12:18:39

pár nappal azelőtt, mielőtt jelölték volna (és még szakálla is volt:)) volt a pontfm-ben Fialánál. kurva szimpatikus dolgokat mondott, értelmesen beszélt. rá pár napra jelöltek és agyhalott zombiként ismételgette a belesulykolt infót. sajnálom emiatt. jó politikus lehetett volna.

StavrosMenace 2010.02.22. 16:06:39

Hogyan mondta volna már ezt? Ő egy farvizes megélhetési politikus akit a kampánystáb mozgat és nem egy tökös vörös gyerek.

teknős 2010.02.23. 09:48:24

Mesterházy?Ki az a Mesterházy? Ja, tudom, aki börtönben ül.

kamasuka 2010.02.23. 14:23:04

@teknős:
Nem, ő csak fog, ha Zusi esetleg kifakad az első kancickány miatt. :)

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.02.23. 17:57:35

Pendrive-on tárolhatta a BKV informatikai igazgatója a politikai kéréseket:
www.origo.hu/itthon/20100223-magyar-nemzet-pendriveon-tarolta-a-bkv-informatikai-igazgatoja-a-politikai.html

Lehet, hogy borul a dominó?
Bűnszökőár csap át a budapesti mszp-szdsz klánon?

palostrend · http://palostrend.hu 2010.02.24. 11:49:34

A Bilderberg csürhe beledöglik a JÓISTEN NÉPÉBE!!!

Szavazás azaz KERESZTVETÉS előtt ez mindenkinek kötelező: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262

Amint arról a földgolyót behálózó KÉNBŰZÖS! médiacsatornákból értesülhettek és jól fel is háborodhattak; - az az ősellenség elmúlt hetekben planetahírré dagadt cionista provokációja, amit a BILDERBERG CSOPORT alantas, sátán fattyjai kürtöltek világgá a VILÁG KÖZEPÉT URALÓ MAGYARORSZÁG ŐSLAKOSAI ELLEN, hogy azt mocsokba döngölve, megalázottan erőszakolják meg...- ÉLŐBEN és EGYENESBEN, ahogyan azt 90 évvel ezelőtt is TRIANONBAN tették!!!
...de, hogy miért is kellett ezt a NEMZETI ERŐSZAKOT megint elkövetni?!
KIKNEK ÁLLHAT ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG MEGKAPARINTÁSA?!

... piti cionrabszolgák a MÁV-on keresztüli megzsarolásunkkal keltették MAGYARORSZÁG rossz hírét, hogy ránk süttethessék az antiszemitizmus és a nácisodás oly mértékű "skarlát betűjét", amitől terrorizmusra hivatkozva megakadályozhatják áprilisban MAGYARORSZÁGON a "SZABAD VÁLASZTÁSOKAT"!
A századik zsarolás...Választáskor...
Bajnai Gordonka mint a BILDERBERG csürhe magyarországi fullajtára az utolsó "parlamentális" napon, magyarírtó haverjaival az mszpszdsz - a fidesz tartózkodásával-megszavazta, hogy akár 3 évet is kaphatunk, ha nyilvánosan tagadjuk az ún. holokausztot.
A "nemzetközi nagytőke" vagyis a VILÁGFAROK!!! által kirobbantott Nagy Háborúban (1914-1945) elesett kb. 1,4 millió magyar persze nem számít.
...meg az utána következő judeobolsevista mészárlások tízmilliós hullahegyei sem számítanak tételként.
...meg TRIANON sem, amit szintén ez a hírhedt és titkolódzós BILDERBERG CSÜRHE szervezett és vezényelt le magyargyűlölő véglényeivel.

Érdekesség, hogy ha "érzéseiben bántunk" majd meg egy ilyen SORSTALAN őspatkányt, akkor is bíróság elé kerülhetünk...
ŐSPATKÁNY BÍRÓSÁG elé persze - mert MAGYARORSZÁGON még nincs másik!!!

Az őspatkány ennek örömére folyamatosan és büntetlenül tagadhatja a JÓISTENÜNKET!; - KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST, akinek maga a TEREMTŐ ISTEN küldette ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!!!
Nem véletlenül vetette rá dülledt szemeit a SÁTÁN és annak gyülevész klónjai, hiszen a VILÁGURALOMHOZ koronára van szüksége...

ISTEN KORONÁJÁRA!!!
...az meg, akárhogy is szemlélem: NÁLUNK VAN!
...a MAGUNKFAJTÁNÁL!
...a JÓISTEN BEVÁLASZTOTT NÉPÉNÉL!
MINDÖRÖKRE!!!

süti beállítások módosítása