Skip to content


Mi a bajom a Fidesszel?

Szerző: Droli - 2010.02.23. 07:41

Bookmark and Share

Ki mondta a következő állításokat?


„Egy nagy rezervátum lesz egész Békés megye. … Megint el kell árasztani a Tiszával, meg kell szüntetni a szabályozást és akkor legalább lehet nemzeti parkokat csinálni.”


Az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető.”


És akkor a kérdéseim:
- Melyik nyilatkozat vállalhatóbb a választópolgárok, józan gondolkodású emberek felé?
- Melyik nyilatkozat az, amelyik leginkább a szavazók elvesztésével járhat?
 

És az utolsó kérdésem: melyik nyilatkozat szerzőjét törölték az országgyűlési képviselőjelöltek listájáról?
 

Ez a bajom, kedves Fidesz! Kövérnek nem ez az első „félreérthető” nyilatkozata, speciel a 2002-es köteles beszédén (amit rendben, hogy félremagyaráztak, de a „félremagyarázandó dolgot” Kövér tálcán tálalta az MSZP-nek) kb. a 2002-es választás ment el, de gondolhatunk Mikola „szinglihordáira” is (igen, ezt mondta a FIATAL Demokraták Szövetségében!), ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy 2006-ban a bizonytalanokat az MSZP felé terelje. Ezek az emberek bezzeg még most is ott vannak a Fideszben, sőt, magas pozícióban, míg ha valaki netalántán szakmai dologról nyilatkozik valami értelmeset, elhallgattatják (hová lett például a „nyugdíjas” Varga Mihály?). Mi ez a kettős mérce, ráadásul miért nem azok felé „működik” jobban, akik tényleg nagyot ártanak a pártnak? Nem tudjuk. Mindenesetre ez a kivételezés nem vezet semmi jóra; láthattuk már 2002-ben és 2006-ban is...


Címkék: fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr271776128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kevercs 2010.02.23. 13:21:01

Mi ebből a tanulság. Az, hogy nem önmagában a FIDESZ-el van baj, hanem Orbán Viktor nem
való pártelnöknek, s már régen le kellett volna váltani. Ezért nem fognak tudni a hatalom
gyakorlásával sem megújulni, s véglegesen el fognak tünni a süllyesztőben. Oszt akkor
jöhet a legjobb jogász is, mert nem lesz tovább.....

Kevercs 2010.02.23. 13:23:29

Egyébként pedig a gyakorlatban dívó egyszemélyi kiválasztási metódus miatt a FIDESZ-ben
tulajdonképpen mindenki megélhetési politikusnak számíthat. Ez a helyzet pedig sokáig nem
tartható fenn.....

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.02.23. 14:15:15

Fityeszék kollégista deákokként kezdték a kocsmai után a politikás pályafutásukat. Bár nem mindegyikőjüknek sikerült letennie iskolai vizsgáját, a politikási vizsgáik kiválóan sikeredtek: Eltanulták a többi párttól mindazt, ami undorító. A valamikori nagymamák kedvencei ellenzékiekből így lettek hatalomra jutásuk után a nyugdíjasok rémei. Az előző kormány által még a választások előtt beígért nyugdíjemeléseket nem adták oda a nyugdíjasoknak, csak a következő választások előtt egyszerre (legalábbis azoknak, akik még megérték). Sikerült nekik az is, mint az MDF-nek: gyorsabban megutáltatták magukat a Néppel, mint a kommunisták: 4 év alatt.
Azoknál az önkormányzatoknál, ahol a fityesz regnál, ugyanazt csinálják, mint maszopék az országgal: eladósítják, felélik a jövőt.
A Debrecenieknek duplán rossz. Országosan nyakunkon a maszop, helyileg meg ott ül mellette a fityesz.
Ideje, hogy megrázzuk magunkat, mint a bolhás kutya!

anarcho78 2010.02.24. 11:35:35

annyira dühítő, h az átlag dolgozó ha hibázik, rosszat szól, nem jól dolgozik, fegyelmit kap, figyelmeztetésben részesítik, kirúgják. ezekkel miért nme csinálnak vmit? legalább rakják el őket olyan - alacsony pozícióba - helyre, ahol nem is hallunk felőlük.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.02.24. 12:20:10

Sajnos csak egyetérteni tudok a poszttal...

süti beállítások módosítása