Skip to content


Gyerek a munkahelyen?

Szerző: Droli - 2010.03.04. 12:59

Bookmark and Share

Egy nagyon aranyos történet arról, mikor a gyerek bent van a munkahelyen, és dolgozik. Mint légiirányító :-)

Felfüggesztették állásából a New York-i John F. Kennedy repülőtér egyik légi irányítóját, mivel magával vitte gyermekét az irányítótoronyba, és engedélyezte neki, hogy ő adja az instrukciókat a felszálló repülőgépeknek.

JetBlue 171, felszállás engedélyezve " - hangzottak a fiú szavai az egyik esetben. Apja ezután részletesebb utasításokat adott a kaliforniai Sacramentóba induló repülőgépnek, majd közölte a pilótákkal: "Ezt kapjátok fiúk, amikor a gyerekeknek nincs iskola!".

Forrás: Index

Mai kérdésem az lenne: ti utaznátok-e egy olyan repülőn, melyet így irányítanak?


Címkék: közlekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr841808459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.03.04. 14:14:27

Nem ültem még repülőn. Ha ülnék a legkisebb bajom azzal lenni, ki és mit szól a hangszórón. Különben is, ezt csak a pilóták hallják, az utasok szerencsére nem. Szóval amit nem tudunk az nem is fáj.

Sátán meg a Jocó 2010.03.04. 14:46:05

Én viszont sokat utazok, többször is utaztam a cockpitben.
Simán repülnék ilyennel. Szerintem vicces. :)

qwerti (törölt) 2010.03.04. 15:31:11

Az viszont fura, hogy a pilótákat nagyon meg sem lepte... lehet hogy ez az általános? :) Amúgy amennyire kivettem, apuci mondta a háttérből hogy mit mondjon, de akkor is... meg hogy a kollegák sem szóltak rá... persze vicces, de.. :)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.03.04. 17:10:01

@Vorg a Halhatatlan Báró: "Szóval amit nem tudunk az nem is fáj"

Ez mindig eszembe jut, mikor repülök :-) néha elképzelem, hogy jön a pilóta reggel 5-re dolgozni, kialvatlanul, mert mondjuk az asszonnyal veszekedett vagy buli volt, és halál álmosan vezeti a gépet, mert emberek ők is :-) én meg rajta ülök azon a gépen:-)

Pedig biztosan előfordult már ilyen, csak az utasok nem tudnak róla... jobb is.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.03.05. 09:56:30

Én semmiképpen nem utaznék tovább egy ilyen repülővel (bár erről az utasok nem értesülhetnek, hacsak nem mondják be az utastájékoztató vonalon).
Feltépném a pilótafülke ajtaját (amit bizonyára megakadályoznának az utaskísérők), leszedném a pilóta fejéről az ugatógépet és belebeszélve felháborodásomnak adnék hangot.
Ez után felvenném a nem létező ejtőernyőmet, kinyitnám az utastér ajtaját (ami többszáz kilométeres sebességnél eleve lehetetlen), és kiugranék.

Hülye kérdésre hülye válasz. Én is tudok ilyet kitalálni:

Ön élne-e tovább Magyarországon, ha megint megválasztanák Gyurcsányt miniszterelnöknek?

Választási lehetőségek:
- Nem, az éppen rajtam lévő pizsamámban kirohannék a házamból, otthagyva csapot-papot, és átrohannék szlovák barátainkhoz, politikai menedékjogot kérni.
- Nem, a neszeszerem magamhoz véve azonnal távoznék a jugoszláv nagykövetségre szerb barátainkban bízva.
- Nem. A hűtőszekrényünk kartondobozára felírnám postai címzésnek Bukarestet (+ egy fragile matrica felragasztása) és a doboz alján vágnék két lyukat a lábamnak. Ezután a dobozban elslattyognék a postára, és feladnám magam román barátainknak portósan.
- Ki az a Gyurcsány? F@szt érdekel.
- Ellenkezőleg, ha nem őt választják meg, akkor kell haladéktalanul elhagynom ezt a vadászterületet, lehetőleg olyan országba, akivel még nincs kiadatási egyezményünk.

süti beállítások módosítása