Skip to content


Álunokának adtak ki pénzt...

Szerző: Droli - 2010.03.09. 18:06

Bookmark and Share

Egy idegen férfinak adott át 180 ezer forintot egy idős asszony Tatabányán abban hiszemben, hogy unokáját segíti ki a pénzzel, közölte a rendőrség.

A nőt telefonon felhívta egy férfi, az unokájaként mutatkozott be, és pénzt kért, majd a beleegyező választ hallva azt mondta, hogy az összegért egy barátját küldi el. A másik férfi perceken belül megérkezett, és mobilját odanyújtotta a sértettnek. Az asszonyt telefonon arra kérte az álunoka, hogy az ügyről ne szóljanak az édesanyjának.

Néhány nap múlva a nagyszülők felhívták az igazi unokát, így derült ki, hogy csalás áldozatai lettek, és feljelentést tettek a tatabányai kapitányságon.

Ez a forrás...


Címkék: társadalom demokrácia nyugdíjas

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr11826015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.03.09. 21:20:19

Semmi nem szent, mindent a pénzért! Van kitől tanulni, van példa bőven, bár politikusaink fantáziája kimeríthetetlen. Aki gyerekeket, idős embereket és a népet csapja be nem érdemel könyörületet!

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.03.10. 14:02:22

Hát ezt megmosolyogtam. Tudom, hogy tragikus meg minden. De az idős néni hogy a sunnyámban nem vette észre az átverést? Hát feljelenthet, de szerintem nemigen van rá esély, hogy megtalálják ezt az álunokát. Szegény néni. Dehát ugye...

Horizont 2010.03.10. 16:05:33

@Vorg a Halhatatlan Báró:
Nem biztos, hogy sűrűn látja az unokáját.... És lehet, hogy már 85 éves a néni:)

süti beállítások módosítása