Skip to content


A jövő elkezdődött?

Szerző: Droli - 2010.04.08. 08:02

Bookmark and Share

 

 

Hölgyeim és uraim, a fenti képen Orbán Viktor látható Kovács Bence Jánossal, a sávolyi motorpálya "agyával".

Hurrá! Pár nap múlva elzavarjuk ezt a kártevő MSZP-SZDSZ bandát az őket körülvevő "üzleti érdekekkel" együtt; de nem kell félni, van mááááásik! Kovácsék persze mindent megtettek a jó kapcsolatért, még Orbán kedvenc csapatát, a Videotont is megtámogatták egy szerény párszázmillió forinttal, cserében a Fidesz hallgatott.

Nem ismerős a felállás? 2000 környékén a Torgyán-féle Fradi történethez hasonlít. Torgyán földművelésügyi miniszter és a Fradi elnöke egyszerű választás elé állította a mezőgazdasági cégeket: ha szponzorálják a Fradit, kapnak állami megrendelést és támogatást, ha nem, akkor nem. Emlékeztek, ezek voltak azok az idők, amikor még Szabadi Béla is kitüntetést kapott a Fradi 100 éves évfordulója alkalmából. 2002-ben mindenesetre el is zavarta az ország a kisgazdákat a ... igen, oda.

Viktor, nem lehetne ebből tanulni? Hogy nehogy úgy járj, mint a kisgazdák! 

 

 


Címkék: orbán mutyi

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr611902234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása