Skip to content


Kampánycsend

Szerző: Droli - 2010.04.10. 07:29

Bookmark and Share

 Szóval kampánycsend van, most nem lehet kampányolni, politizálni sem akarok, így nézzünk valami semleges témát: például mesét mondok!

Ismeritek a holló és a róka meséjét? Tudjátok, a holló szájában ott a sajt, de jön a sunyi, ravasz vörös, és kiénekli... ja, hogy ez így a 2006-os választásokra hasonlít? Jó, kampánycsend van, ugorgyunk.

Inkább beszélgessünk a történelemről! Ki volt a kalapos király? Dehogyis Dávid Ibolya! II. József! Nem Debreczeni! Na jó, hagyjuk, lássunk valami mást.

Ma voltam vásárolni, és mivel fogyókúrázom - nem akarok Kövér lenni -, vettem narancsot. Szereted a narancsot? Ja, hogy ezt vasárnap 19 óráig nem lehet publikálni... ugorgyunk.

Például láttad a keddi Barcelona Arsenal meccset? Mekkorát játszott Messi! Most tényleg a Jobbik győzött... Jajj, ezt sem kellett volna...

Látod, nekem mindenről ugyanaz jut az eszembe. Lehet, más a politika nélkül is tud élni? 


Címkék: kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr551902310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniferi 2010.04.10. 10:58:27

El kellene mennem boltba, de ha akár a jobboldali akár a baloldali pénztárhoz állok, nem jó. Más meg nincs. Pedig vennék egy buktát reggelire, de most azt se szabad. Az biztos, este megyek bulizni, de most a várost se hagyom el, ha akármi is lenne, gyalog is odaérjek szavazni. Erről amúgy lehet beszélni? Elképzeltem most, hogy randira hívok egy lányt: - "Mit csinálsz holnap?" - "Pszt, kampánycsend van!"

Ráadásul most haverral se tudom megbeszélni, hogy a számítógépének mi baja van, nem jó az a rendszer, le kellene cserélnie, de hiába a sok alternatíva, egyik sem tökéletes. Sebaj, csak két nap, ezt talán kibírjuk :)

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.04.10. 18:34:19

Ez tetszett :)
Többet inkább nem fűzök hozzá.

süti beállítások módosítása