Skip to content


Választási (ál)híreink 4. rész

Szerző: Droli - 2010.04.23. 07:47

Bookmark and Share

Szanyi Tibor cáfolta azokat a vádakat, hogy arra buzdított volna, hogy más megyékből hozzanak át szavazókat az ő körzetébe. Mint a politikus megjegyezte, ez csak egy kóbor, lazításnak szánt ötlet volt, mint például hogy legyen-e Lendvai Ildikónak gyereke. A politikus hangsúlyozta, hogy végül az ötletet - Lendvai Ildikó gyerekével együtt - elvetették.

Kósa Lajos a Mónika showban cáfolta, hogy a Fidesz célja a kétharmad elérése lenne mindenáron. Mint elmondta, ő bőven elégedett lenne a négyhatoddal is.

A Fidesz nem kezd hozzá azonnal az adó- és Orbán Viktor magasságának csökkentéséhez  - jelentette ki Kövér László egy lakossági fórumon.

A Jobbik kezdeményezi, hogy az új parlament első ülésén oszlassa fel Horn Gyulát.

Az LMP tagadta azt a híresztelést, hogy orosz befolyásolás alatt állnának, és hogy a párt neve is ezt sugallná (Lehet Mása Politika).

Bokros Lajos nem lesz a P. Mobil énekese, bármennyire is hasonlít a bajusza Schuszter Lórántéra - közölték az együttes tagjai.

Az OVB felhívja a tisztelt választópolgárok figyelmét, hogy a vasárnap várható sorbanállás miatt a MÁV-hoz hasonlóan helyjegyet vezetnek be. Aki ilyet vásárol, annak nem kell végigállnia a sort, hanem rögtön a helyjegy által megjelölt helyre állhat be.

Közben a Fidesz ismét kiszivárogtatott egy törvényterveztet: eszerint aki 90 év felett erőszakos nemi közösülés tettét követi el, attól megvonják a 4%-os nyugdíjkiegészítést. Ettől a közbiztonság jelentős javulását várják.


Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr251942360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása