Skip to content


Rettegjen velünk!

Szerző: Droli - 2010.04.27. 06:40

Bookmark and Share

Kétharmados Fidesz győzelem? Itt az Orbánpatás? Rettegjen velünk! A Tudtad blog rendkívüli ajánlatát olvashatják!

A legfontosabb, hogy legyen egy jó bőrönd! Ajánlatunkban egy 70 cm magas piros bőrönd szerepel, melyben garantáltan elfér 20 nokiadoboz, és bővíthető előterébe betehető akár 2 db közepes méretű Gyurcsány kegykép is! Zippzáras és köteles változatban is!

Fél, hogy elfelejt rettegni? A "Viktor" ébresztőóra garantáltan eszébe fogja juttatni! Az elemről és áramkörről is működtethető óra "Heil, Viktor!" felkiáltással ébreszti önt az álmából, majd utána Kövér László válogatott beszédeit játsza le, miközben egy beépített vetítő horogkereszteket vetít a falra. Erre garantáltan fel fog ébredni!

Nosztalgiázna a régi szép időkről? A Napkelte válogatás DVD-nk segít abban, hogy felidézze az emlékeket! A tartalomból: a 2002-es és 2006-os választás utáni vihogás a stúdióban, Össztűz-részletek, benne olyan kemény kérdésekkel, mint például: "Gyurcsány úr! Hogyan lehet az, hogy ön ennyire jól csinálja?" Extra Lakat T. Károly jegyzetekkel, és Verebes hörgéssel! Bónuszként ajándékba adjuk a Die Hard - Drágán add az életed! magyar verzióját, a főszerepben Mesterházy Attilával, aki kiszabadítja a túszul ejtett Hagyó Miklóst a Fidesz börtönéből.

Mint tudjuk, nemsokára a ruházaton a zsidóknak ismét viselni kell a Dávid-csillagot, és a szocialistáknak a vörös-csillagot. Ne várjon, míg hiánycikk lesz, rendelje meg most! Drágább változatban a vörös csillag beépített zseblámpát és adó-vevőt tartalmaz, hogy segítse a menekülést a fasiszta hordák elől.

És ez még nem elég! Ha mindegyiket megrendeli, ajándékba adunk Önnek egy hordozható akasztófát (több méretben), melyre bármikor felakaszthatja magát, mielőtt a náci rendőrség magára rúgná az ajtót, egy Orbán-Viktor fejű gumióvszert, hogy még "annak közepén" is retteghessen, valamint megkapja Lendvai Ildikó teljesen eredeti, dedikált arcbőrét!

További jó rettegést kíván Önnek az elkövetkező négy évre a Tudtad blog!
 


Címkék: politika mszp voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr181952747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagyarZizzi (törölt) 2010.04.27. 10:42:27

Ettől kikészültem! XD De a hirdetésben kínált sárga csillagban miért nincsen valami menekülést segítő adalék, mint a vörös csillagban? Ez negatív diszkrimináció, sőt rasszizmus, sőt nyilt antiszemitizmus, sőt... na jó, hagyjuk.

Vidéki 2010.04.27. 14:25:51

Remek az összeállítás.

Lehet, hogy Kálmán Olga, Orosz József és drága Bolgár úr összes művei alkalmasak lehetnének a rettegtetés további fokozására, ezért azokat is be kellene pakolni.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.04.27. 15:37:49

Rettegés ellen még ajánlom a felfújható Gyurcsány Ferenc figuránkat, mely tapsra táncolni kezd.

süti beállítások módosítása