Skip to content


Tudtad?-ot a Goldenblogra!

Szerző: mememellen - 2010.06.16. 21:31

Bookmark and Share

Idén is megrendezik a legnívósabb hazai blogversenyt a Goldenblogot. Az utóbbi hónapok sikerein felbuzdulva úgy gondoltuk, mi is indulunk, mégpedig a komplex kategóriában! Ahhoz, hogy egyáltalán a szakmai zsűri elé kerüljön a blog, be kell jutni a nevezések által.

Amennyiben tetszik a Tudtad?, akkor az oldalt található gombra kattintva nevezhetsz minket. Akinél ez esetleg nem működik, az manuálisan is bejuttathat minket, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint ellátogatni a www.goldenblog.hu –ra, s ott a jobb sarokban található dobozkát a kritériumoknak megfelelően kitölteni.

Előre is köszönjük minden kedves olvasónk bizalmát, szavazatát, miközben a háttérben már gőzerővel folyik a tervezés tematikus napok, posztsorozatok kidolgozásáról, hogy még tartalmasabb, stílszerűen komplexebb legyen a Tudtad!
 

Címkék: goldenblog

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr832087410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása