Skip to content


Elvis röhög a koncerten

Szerző: Droli - 2010.07.17. 07:20

Bookmark and Share

Egy nem mindennapi felvételt szeretnék megmutatnia kedves olvasóknak: a király (nem Jimmy, hanem maga Elvis Presley) 1969-ben Las Vegasban koncertet tartott, melyen előadta az Are you lonesomme tonight? című slágerét is. Ebben semmi különös nem lenne, ha Elvis nem röhögné végig a szám második felét! Maga a felvétel, és a lehetséges magyarázatok lapozás után. Időutazás és koncert még az SP előtti időkből... (aki nagyon türelmetlen, tekerjen az 1. perchez)

 

 

A nevetésre amúgy több magyarázat is született: egyes feltételezések szerint Elvis a háttérénekes magas hangján röhögte el magát, de ezt nem tartom valószínűnek, mert azt már hallhatta máskor is (a vokalistát, aki kibirta röhögés nélkül Elvis röhögését, Millie Kirkhamnek hívták, megérdemli, hogy megemlékezzünk róla). Mások szerint a király egyszerűen elfelejtette a szöveget (van ilyen), és ezt pótolta a nevetéssel. A valóság azonban ennél sokkal izgalmasabb: a dal közben Elvis meglátott egy kopasz urat, aki elaludt a koncerten (amire amúgy nem volt olcsó a jegy), és Elvis ezen nevette el magát.  

Bármi is lehetett az, jól szórakozott :-)


Címkék: zene humor elvis

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr812151957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.07.17. 19:11:19

Ez tetszett, ilyen jóízűen röhögni!:)))
Amúgy meg micsoda énekhang istenem!!!

ittazidő 2010.07.19. 08:22:52

A pasas aki elaludt nagy Elvis rajongó volt. Úgy tudom, hogy több száz (ezer?) kilométert tett meg repülőn, hogy eljusson a koncertre. Előtte nem aludt napokig, ezért szunnyadt el.
Elvisnek egyébként nagy humora volt. Több ezren szerettek volna bejutni erre a koncertre, de nem kaptak jegyet. Erre ott ül egy fickó az első sorokban és horkol:-) Persze, hogy nem bírta ki nevetés nélkül.
45 év óta Elvis rajongó vagyok.

süti beállítások módosítása