Skip to content


Most akkor csúzliban az egész ország?

Szerző: Slanger - 2009.01.24. 14:06

Bookmark and Share

A rendszerváltásnak hazudott, de a pesti utca által csak gengszterváltásnak nevezett 20 éves időszak politikai osztálya két évtized alatt végső romlásba döntötte a hazát. Mára odáig süllyedt, hogy a nagy család, a nemzet történelmi ereklyéjét, a Szent Koronát – melyért évszázadokon át legnagyobb hőseinek vérüket és életüket áldozták – árúba bocsássák.

Amennyiben ez a testület valóban elkövette volna e törvénytelenséget, akkor semmi kétség afelől, hogy az országkáromló Gyurcsány Ferenc útjából elhárult az utolsó akadály is, az általa megvetett magyar nemzeti ereklye árúba bocsátása elől. Az egyetlen állami intézmény, amely e gyalázatos szándékot jog szerint megakadályozhatja, az Alkotmánybíróság.

forrás: szentkorona rádió

Ez már mindennek a teteje. A rendszerváltás óta több száz, vagy ezer milliárd forint vált az enyészet martalékává, vagy került csaló gazemberek kezébe. Most meg az utolsó mozdítható értéket is kilopják a magyar nép kezei közül, az évszázadokon át jelképként szolgáló koronát.

Arról már nem is beszélve, hogy csúzliban van minden, ami még az állam tulajdonát képezi. De ki fizeti vissza ezt a horribilis összegű hitelt, vagyis a fő kérdés inkább az, hogy miből? Mert abban biztos vagyok, hogy több bőrt már nem lehet lehúzni a magyarról.

Mit fognak szólni a képviselő urak, ha a parlament már nem a miénk lesz, és még talán ki is leszünk tiltva onnan?

Mit mondok majd a gyerekemnek, ha rámutat a parlamentre és megkérdezi, hogy mi az? Mondjam azt, hogy az volt az országunk háza, de ma már nem az, mert az általunk vezetőnek választott politikusok azt is lenyúlták?

 


Címkék: mutyi szent korona

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr89899617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wazzzaaa 2009.01.25. 20:23:34

Ki fizeti vissza? Senki, semmiből...

webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=388949

Anonim komment:
900 000 BAR listás országa vagyunk. Bassza meg, az az összlakosság majdnem tíz százaléka!!! A dolgozók egynegyede!!! Mi a kúrvaannya lesz itt?!

süti beállítások módosítása