Skip to content


Deloitte, Oszkó és a többi csoda

Szerző: Droli - 2009.07.16. 13:29

Bookmark and Share

Valljuk be őszintén, egy előnye van annak, hogy Oszkó a pénzügyminiszter - legalább leszűkül a kör, hogy kik lehetnek az általa kinevezettek. Itt van például Kamarás Miklós, akit most nevezett ki a Nemzeti Vagyonkezelő élére. Na, ugyan, honnan ismerik egymást? Nem találod ki, mi? Hát, a Deloitte & Touche könyvizsgáló cégtől... Ez egy szupercég lehet, mert úgy tűnik, aki itt megfordult, az előbb-utóbb zsíros állami állásba kerül.

De ne legyünk rosszindulatúak, Kamarás Miklóst minden bizonnyal sikeres szakmai előélete alapján választották ki erre a feladatra. S tényleg! 1995 és 1998 között ő volt az ÁPV Rt. vezérigazgató-helyettese. Tudjátok, mikor  Suchmannal eladták a fél országot... de a karrier folytatódott! Orbánpatás átvészelése után ismét visszakerült az ÁPV Rt.-hez, de immár az élére, majd olyan neves cégeket is megjárt, mint a Budapest Airport, vagy a MÁV. E két utóbbi cégnél elvégzett tisztességes munka eredményét gondolom nem kell ecsetelnem; Ferihegy a béka segge alatt van pl. Pozsonyhoz vagy Bécshez képest, a MÁV-hoz meg szerintem nincs mit hozzátenni... Nos, most a jól végzett munka elismeréseként vezetheti a Nemzeti Vagyonügynökséget.

Tipikus szoci karrier. Nemsokára szakértő miniszter lehet belőle.


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr791249254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tommybravo 2009.09.04. 13:35:50

Ha vetted volna a fáradságot, hogy utánanézz, ki mikor és hol dolgozott, nem írtad volna ezt a butaságot. Oszkó 2004-ben került a Deloitte-hoz, onnan biztos nem ismerte Kamarást.

süti beállítások módosítása